Wij bieden sinds 2004 webhosting voor de goedkoopste prijs!

 
 

Bedrijfsinformatie

 

Bedrijfsinformatie: Het ontstaan van Mangelot Hosting

bedrijfsinformatie Marco Tidu

Bedrijfsinformatie: Tijdens zijn HBO informatica studie kreeg Marco Angelo Tidu een ingeving wat ten grondslag zou komen te liggen aan de Mangelot Webhosting onderneming. De naam Mangelot is daarom ook een afgeleide van deze naam: Marco ANGELO Tidu.
Marco ging in 2004 voortvarend aan de slag. Op de eerste plaats zag hij de noodzaak om te investeren in een gedegen webhosting netwerk, de opbouw van de serversystemen in het datacenter, maar ook de website van Mangelot Hosting was al snel een feit. In 2005 zag het bedrijf het levenslicht en sindsdien is Mangelot Hosting een van de snelst groeiende hostingproviders van Nederland.

 

Mangelot Hosting stelde als doel om als webhosting bedrijf topkwaliteit dienstverlening aan te bieden, dit aan zowel zakelijke- als particuliere klanten tegen een concurrerende prijs. Marco zag dat klanten bij hostingproviders te veel betaalden voor diensten met een laag kwaliteitsniveau. Dit kon veel beter.
Mangelot Hosting bracht een serie “all in one” webhosting pakketten op de markt die zeer breed inzetbaar zijn omdat in de pakketten alles aanwezig is om nagenoeg alle scripting technieken toe te passen. Een belangrijk element aan deze pakketten is dan ook dat ze zijn voorzien van een uitgebreid control panel, genaamd DirectAdmin. Dit controlepaneel is altijd voorzien van de laatste software en dus altijd optimaal beveiligd en voorzien van de nieuwste mogelijkheden.

 

Het netwerk van Mangelot Hosting

Modern netwerk, snelle verbindingen
Mangelot Hosting beschikt over de meest moderne webhosting servers die in Nederland aanwezig zijn. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige veiligheid en een zeer hoge snelheid garanderen. Onze servers beschikken over een zeer stabiele link met Amsterdam Internet Exchange (AMSiX) en met Nederlands Duitse Internet Exchange (NDIX). Wij garanderen hoge data overdracht door middel van optische glasvezel.

Adequaat service verlenen.
Naast het leveren van hoogwaardige dataoverdracht onderscheid Mangelot Hosting zich door adequaat service te verlenen aan haar klanten. Zij worden in alle gevallen snel en doeltreffend geholpen bij alle technische vraagstukken. Mangelot Hosting gaat te allen tijde voor de klantrelatie en zal u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Bedrijfsinformatie netwerk
 

Hoge kwaliteit en betaalbaar.

kwaliteit en betaalbare hosting

Betaalbaar en stabiel online
Mangelot Hosting richt zich specifiek op de webhosting markt. Wij leveren geen goedkope, technisch slechte producten met allerlei nadelen en problemen. Tegen een zeer concurrerend tarief bieden wij topkwaliteit hardware en een zeer stabiel en snel netwerk waar u door middel van een van onze webhostingpakketten uw website onder kunt brengen.

De webservers van Mangelot Hosting kunnen zich technologisch absoluut meten met meest geavanceerde systemen die in Europa verkrijgbaar zijn. Wanneer u kiest voor een webhostingpakket bij Mangelot Hosting, dan zal uw pakket binnen enkele uren beschikbaar zijn waarna u ermee aan de slag kunt.

Eenvoud en makkelijk
Bij Mangelot bestaat de mogelijkheid om eenvoudig in één keer meerdere domeinen en verschillende extensies in één order te registeren. is de looptijd om dan bepaald uzelf of u een verlenging wilt van de betreffende looptijd. Wij houden u gratis d.m.v. Email en SMS notificaties op te hoogte van uw looptijd.

 

Stabiliteit met hoge uptime.

Lange ervaring en uitgebreide kennis
Mangelot Hosting heeft een uitstekende staat van dienst als provider van webhosting. De afgelopen jaren (sinds 2005!) zijn onze servers meer dan 99,97% van de tijd online geweest. Mangelot Hosting blijft investeren in progressieve ontwikkeling van onze webhosting diensten en het handhaven van kwaliteit op het gebied van service. Wij begrijpen de wensen van onze klanten en dragen er zorg voor deze zo goed mogelijk invulling te geven.

Wanneer u na het lezen van deze bedrijfsinformatie kiest voor webhosting bij Mangelot Hosting zult u ervaren dat service bij een webhostingbedrijf zoals de onze vanzelfsprekend is!

bedrijfsinformatie betrouwbare service vanzelfsprekend