Wij bieden complete webhosting voor een goedkope prijs!

 
 

Domeinnamen registratie

 

Wat is domeinnamen registratie? en hoe registreer je een domein?

Een domeinnaam is de unieke aanduiding voor een Internet- adres. Een domeinnaam kan worden gebruikt voor alle Internet-diensten, zoals de URL van een website of een e- mailadres. Voorbeelden van domeinnamen zijn:”mangelot.nl”, “amazon.com”, “msn.com” “sidn.nl” “google.nl” etc. Registratie van een domeinnaam is vrij eenvoudig, u besteld de domeinnaam op onze website. geeft uw persoonlijke gegevens op en wij regelen de rest. (simpel toch?)

Domeinnaam registratie of domein verhuizen om kosten te besparen?

Ja, het is mogelijk vergelijk onze domeinnamen registratie prijzen eens met andere landelijke webhosting providers. U zult al snel zien dat onze prijzen aantrekkelijk zijn dan bij andere providers. wilt u ook besparen op uw internet diensten bekijk dan ook eens onze goedkope webhosting pakketten. domeinnaam registratie in combinatie met een goedkoop hosting pakket, zal u besparing als snel verdubbelen.

Wat is een Domeinnaam?

Een domeinnaam op Internet is het beste te vergelijken met een telefoonnummer. Net als bij een telefoonaansluiting heeft ook iedere gebruiker van Internet een uniek nummer. Omdat woorden gemakkelijker te onthouden zijn, is ervoor gekozen deze nummers te vertalen naar namen. Die namen worden in een domainserver weer terugvertaald naar nummers. Zo verwijst de naam www.mangelot.nl naar het nummer 178.251.25.56 Om te begrijpen wat een domeinnaam is, kan men het beste een domeinnaam zien als een hanteerbare weergave van een IP-adres. Deze weergave maakt het communiceren en het uitwisselen van informatie op het Internet eenvoudig. Elk apparaat op het Internet heeft een IP-adres. Om verbinding te maken met een apparaat moet u het IP-adres van de betreffende apparaat kennen. IP- adressen worden genoteerd als vier door punten gescheiden getallen en zijn hierdoor lastiger te onthouden dan namen. Daarom is het zinvol om ieder IP-adres met een symbolische naam te associëren.

domeinnaam verhuizen naar Mangelot Hosting

Een domeinnaam registreren, hoe doe je dat?

Door domeinnamen te registreren, creéert u een eigen plek op internet waarop u uw website plaatst. Dankzij goed uitgekozen domeinnamen kunnen mensen eenvoudig de website vinden waarnaar zij op zoek zijn. Dus ook de website van uw bedrijf of instelling. Verder vergroot u door middel van professionele domeinnamen de commerciéle mogelijkheden van uw bedrijf. Bij Mangelot bent u aan het juiste adres voor een verhuizing van uw domeinnaam of domeinregistratie. Alle domeinnamen kunnen online, binnen enkele minuten worden geregistreerd. Zorg dat u er snel bij bent, want een naam kan maar één keer worden vastgelegd. Om te voorkomen dat concurrenten of domeinkapers met uw naam aan de haal gaan, kunt u het beste meerdere varianten van uw domeinnamen registreren. Leg daarom altijd uw handels-, of merknamen vast en verwijs ze door naar uw website. Doet u internationaal zaken? Claim dan naast een.nl domein ook de.com,.eu en.be extensie. Vergeet ook niet voor uw domeinnamen veelvoorkomende spelfouten of alternatieve spelwijzen te registreren.

Baat bij goede domeinnamen registraties

U heeft veel baat bij de registratie van goede domeinnamen. Klanten en prospect zullen sneller de domeinnamen onthouden en daarnaast heeft u de mogelijkheid om via uw domeinnaam e-mails te verzenden en ontvangen. Bij Mangelot kunt u terecht voor uw domeinregistratie, maar ook voor het verhuizen van namen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij het registreren of verhuizen van domeinnamen bent u bij Mangelot verzekerd van onze optimale dienstverlening. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, hebben domeinnamen veel toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Op deze website leest u alles over domeinregistratie en alle andere aangeboden diensten die Mangelot in haar assortiment heeft. Heeft u vragen over domeinnamen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Momenteel verzorgen wij onder staande domeinnaam extensies.