.berlin domeinnaam registratie

Registreer nu zelf een .berlin domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .berlin domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .berlin domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .berlin domein vandaag nog. Uw .berlin domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

Registratie: €42.50

Verlenging: €33.75

Verhuizing: €33.75

registratie van .berlin domeinnaam

Controleer nu of de .berlin domeinnaam beschikbaarheid is:

Domeinnaam:

.berlin

Een aansprekende .berlin domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .berlin domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .berlin domeinregistratie.
De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Kies een .berlin domeinnaam die voor iedereen makkelijk is te onthouden.
 • Een korte domeinnaam spreekt meer aan dan een lange domeinnaam.
 • Kies een .berlin domein dat makkelijk te spellen is, mensen maken snel spel- en typefouten.
 • Omdat mensen snel spel- en typefouten maken, kan het verstandig zijn om verkeerd gespelde domeinnamen te registreren.
 • Registreer een beschrijvende .berlin domeinnaam, gebruik zoekwoorden in de domeinnaam opbouw
 • Om te voorkomen dat iemand uw domeinnaam registreert, is het aan te raden om naast .berlin ook andere extensies vast te leggen.

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .berlin domeinnaam.

Uw .berlin domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .berlin domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .berlin domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .berlin domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .berlin domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .berlin domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .berlin domein

U heeft een .berlin domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .berlin domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .berlin domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .berlin domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .berlin domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .berlin domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .berlin domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen.
Tevens kunt u de .berlin domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers.
Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren.
Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .berlin domeinnaam naar Mangelot Hosting

Om een .berlin domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

 • Zeg uw bestaande .berlin domeinnaam op bij uw huidige provider.
 • Uw huidige provider dient u een autorisatie / EPP-code te verschaffen.
 • Vul op de bestelpagina de benodigde gegevens in voor uw verhuizing en geef de autorisatie / EPP code op.
 • Mangelot Hosting zet de verhuizing realtime in werking na ontvangst van betaling.
 • Via de registry wordt (mogelijk) een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat staat geregistreerd als Administrative contact.
 • Volg de instructies in de e-mail van de registrar op, meestal dient er een verificatie link bezocht te worden.

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .berlin domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .berlin domeinnaam afgewezen.
Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .berlin verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .berlin domeinnaam is voltooid.

Een .berlin domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .berlin domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .berlin domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .berlin domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .berlin domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .berlin domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .berlin als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie.
Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg.
Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .berlin domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .berlin domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .berlin domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .berlin, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .berlin domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Check of uw .berlin domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.