.brussels domeinnaam registratie

Registreer nu zelf een .brussels domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .brussels domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .brussels domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .brussels domein vandaag nog. Uw .brussels domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

€ 29.94
registratie van .brussels domeinnaam

Controleer nu of de .brussels domeinnaam beschikbaarheid is:

Domeinnaam:

.brussels

Een aansprekende .brussels domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .brussels domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .brussels domeinregistratie.
De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Kies een .brussels domeinnaam die voor iedereen makkelijk is te onthouden.
 • Een korte domeinnaam spreekt meer aan dan een lange domeinnaam.
 • Kies een .brussels domein dat makkelijk te spellen is, mensen maken snel spel- en typefouten.
 • Omdat mensen snel spel- en typefouten maken, kan het verstandig zijn om verkeerd gespelde domeinnamen te registreren.
 • Registreer een beschrijvende .brussels domeinnaam, gebruik zoekwoorden in de domeinnaam opbouw
 • Om te voorkomen dat iemand uw domeinnaam registreert, is het aan te raden om naast .brussels ook andere extensies vast te leggen.

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .brussels domeinnaam.

Uw .brussels domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .brussels domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .brussels domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .brussels domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .brussels domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .brussels domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .brussels domein

U heeft een .brussels domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .brussels domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .brussels domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .brussels domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .brussels domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .brussels domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .brussels domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen.
Tevens kunt u de .brussels domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers.
Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren.
Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .brussels domeinnaam naar Mangelot Hosting

Om een .brussels domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

 • Zeg uw bestaande .brussels domeinnaam op bij uw huidige provider.
 • Uw huidige provider dient u een autorisatie / EPP-code te verschaffen.
 • Vul op de bestelpagina de benodigde gegevens in voor uw verhuizing en geef de autorisatie / EPP code op.
 • Mangelot Hosting zet de verhuizing realtime in werking na ontvangst van betaling.
 • Via de registry wordt (mogelijk) een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat staat geregistreerd als Administrative contact.
 • Volg de instructies in de e-mail van de registrar op, meestal dient er een verificatie link bezocht te worden.

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .brussels domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .brussels domeinnaam afgewezen.
Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .brussels verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .brussels domeinnaam is voltooid.

Een .brussels domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .brussels domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .brussels domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .brussels domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .brussels domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .brussels domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .brussels als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie.
Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg.
Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .brussels domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .brussels domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .brussels domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .brussels, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .brussels domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Check of uw .brussels domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.