.creditcard domeinnaam registratie

Home > Domeinnamen registratie > .creditcard domeinnaam registratie
 
 

Registreer nu zelf een .creditcard domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .creditcard domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .creditcard domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .creditcard domein vandaag nog. Uw .creditcard domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

Registratie: €149.77

Verlenging: €149.77

Verhuizing: €149.77

registratie van .creditcard domeinnaam
 

Een aansprekende .creditcard domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .creditcard domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .creditcard domeinregistratie. De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Kies een .creditcard domeinnaam die voor iedereen makkelijk is te onthouden.
 • Een korte domeinnaam spreekt meer aan dan een lange domeinnaam.
 • Kies een .creditcard domein dat makkelijk te spellen is, mensen maken snel spel- en typefouten.
 • Omdat mensen snel spel- en typefouten maken, kan het verstandig zijn om verkeerd gespelde domeinnamen te registreren.
 • Registreer een beschrijvende .creditcard domeinnaam, gebruik zoekwoorden in de domeinnaam opbouw
 • Om te voorkomen dat iemand uw domeinnaam registreert, is het aan te raden om naast .creditcard ook andere extensies vast te leggen.

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .creditcard domeinnaam.

Uw .creditcard domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .creditcard domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .creditcard domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .creditcard domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .creditcard domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .creditcard domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .creditcard domein

U heeft een .creditcard domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .creditcard domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .creditcard domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .creditcard domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .creditcard domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .creditcard domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .creditcard domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen. Tevens kunt u de .creditcard domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers. Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren. Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .creditcard domeinnaam naar Mangelot Hosting

Om een .creditcard domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

 • Zeg uw bestaande .creditcard domeinnaam op bij uw huidige provider.
 • Uw huidige provider dient u een autorisatie / EPP-code te verschaffen.
 • Vul op de bestelpagina de benodigde gegevens in voor uw verhuizing en geef de autorisatie / EPP code op.
 • Mangelot Hosting zet de verhuizing realtime in werking na ontvangst van betaling.
 • Via de registry wordt (mogelijk) een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat staat geregistreerd als Administrative contact.
 • Volg de instructies in de e-mail van de registrar op, meestal dient er een verificatie link bezocht te worden.

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .creditcard domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .creditcard domeinnaam afgewezen. Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .creditcard verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .creditcard domeinnaam is voltooid.

Een .creditcard domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .creditcard domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .creditcard domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .creditcard domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .creditcard domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .creditcard domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .creditcard als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie. Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .creditcard domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .creditcard domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .creditcard domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .creditcard, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .creditcard domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Controleer hier of uw .creditcard domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.

Ondersteuning nodig? Voor de registratie van een .creditcard domeinnaam of een .creditcard domein verhuizing.