.dating domeinnaam registratie

Home > Domeinnamen registratie > .dating domeinnaam registratie
 

Registreer nu zelf een .dating domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .dating domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .dating domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .dating domein vandaag nog. Uw .dating domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

Registratie: €34.64

Verlenging: €45.56

Verhuizing: €45.56

Meer informatie over .dating domeinnamen

registratie van .dating domeinnaam
 

Een aansprekende .dating domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .dating domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .dating domeinregistratie.
De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .dating domeinnaam.

Uw .dating domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .dating domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .dating domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .dating domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .dating domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .dating domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .dating domein

U heeft een .dating domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .dating domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .dating domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .dating domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .dating domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .dating domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .dating domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen.
Tevens kunt u de .dating domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers.
Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren.
Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .dating domeinnaam naar Mangelot Hosting

 Om een .dating domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .dating domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .dating domeinnaam afgewezen.
Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .dating verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .dating domeinnaam is voltooid.

Een .dating domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .dating domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .dating domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .dating domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .dating domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .dating domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .dating als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie.
Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg.
Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .dating domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .dating domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .dating domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .dating, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .dating domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Controleer hier of uw .dating domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.