.equipment domeinnaam registratie

Home > Domeinnamen registratie > .equipment domeinnaam registratie
 
 

Registreer nu zelf een .equipment domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .equipment domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .equipment domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .equipment domein vandaag nog. Uw .equipment domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

Registratie: €17.22

Verlenging: €17.22

Verhuizing: €17.22

registratie van .equipment domeinnaam
 

Een aansprekende .equipment domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .equipment domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .equipment domeinregistratie. De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Kies een .equipment domeinnaam die voor iedereen makkelijk is te onthouden.
 • Een korte domeinnaam spreekt meer aan dan een lange domeinnaam.
 • Kies een .equipment domein dat makkelijk te spellen is, mensen maken snel spel- en typefouten.
 • Omdat mensen snel spel- en typefouten maken, kan het verstandig zijn om verkeerd gespelde domeinnamen te registreren.
 • Registreer een beschrijvende .equipment domeinnaam, gebruik zoekwoorden in de domeinnaam opbouw
 • Om te voorkomen dat iemand uw domeinnaam registreert, is het aan te raden om naast .equipment ook andere extensies vast te leggen.

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .equipment domeinnaam.

Uw .equipment domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .equipment domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .equipment domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .equipment domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .equipment domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .equipment domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .equipment domein

U heeft een .equipment domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .equipment domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .equipment domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .equipment domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .equipment domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .equipment domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .equipment domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen. Tevens kunt u de .equipment domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers. Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren. Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .equipment domeinnaam naar Mangelot Hosting

Om een .equipment domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

 • Zeg uw bestaande .equipment domeinnaam op bij uw huidige provider.
 • Uw huidige provider dient u een autorisatie / EPP-code te verschaffen.
 • Vul op de bestelpagina de benodigde gegevens in voor uw verhuizing en geef de autorisatie / EPP code op.
 • Mangelot Hosting zet de verhuizing realtime in werking na ontvangst van betaling.
 • Via de registry wordt (mogelijk) een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat staat geregistreerd als Administrative contact.
 • Volg de instructies in de e-mail van de registrar op, meestal dient er een verificatie link bezocht te worden.

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .equipment domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .equipment domeinnaam afgewezen. Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .equipment verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .equipment domeinnaam is voltooid.

Een .equipment domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .equipment domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .equipment domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .equipment domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .equipment domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .equipment domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .equipment als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie. Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .equipment domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .equipment domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .equipment domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .equipment, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .equipment domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Controleer hier of uw .equipment domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.

Ondersteuning nodig? Voor de registratie van een .equipment domeinnaam of een .equipment domein verhuizing.