Wij bieden goedkope shared-hosting voor een betaalbare prijs !

 
 

.joburg domeinnaam registratie

Home > Domeinnamen registratie > .joburg domeinnaam registratie
 

Registreer nu zelf een .joburg domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .joburg domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .joburg domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .joburg domein vandaag nog. Uw .joburg domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

Registratie: €33.00

Verlenging: €33.00

Verhuizing: €33.00

registratie van .joburg domeinnaam
 

Een aansprekende .joburg domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .joburg domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .joburg domeinregistratie. De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Kies een .joburg domeinnaam die voor iedereen makkelijk is te onthouden.
 • Een korte domeinnaam spreekt meer aan dan een lange domeinnaam.
 • Kies een .joburg domein dat makkelijk te spellen is, mensen maken snel spel- en typefouten.
 • Omdat mensen snel spel- en typefouten maken, kan het verstandig zijn om verkeerd gespelde domeinnamen te registreren.
 • Registreer een beschrijvende .joburg domeinnaam, gebruik zoekwoorden in de domeinnaam opbouw
 • Om te voorkomen dat iemand uw domeinnaam registreert, is het aan te raden om naast .joburg ook andere extensies vast te leggen.

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .joburg domeinnaam.

Uw .joburg domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .joburg domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .joburg domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .joburg domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .joburg domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .joburg domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .joburg domein

U heeft een .joburg domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .joburg domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .joburg domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .joburg domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .joburg domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .joburg domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .joburg domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen. Tevens kunt u de .joburg domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers. Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren. Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .joburg domeinnaam naar Mangelot Hosting

Om een .joburg domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

 • Zeg uw bestaande .joburg domeinnaam op bij uw huidige provider.
 • Uw huidige provider dient u een autorisatie / EPP-code te verschaffen.
 • Vul op de bestelpagina de benodigde gegevens in voor uw verhuizing en geef de autorisatie / EPP code op.
 • Mangelot Hosting zet de verhuizing realtime in werking na ontvangst van betaling.
 • Via de registry wordt (mogelijk) een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat staat geregistreerd als Administrative contact.
 • Volg de instructies in de e-mail van de registrar op, meestal dient er een verificatie link bezocht te worden.

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .joburg domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .joburg domeinnaam afgewezen. Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .joburg verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .joburg domeinnaam is voltooid.

Een .joburg domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .joburg domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .joburg domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .joburg domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .joburg domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .joburg domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .joburg als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie. Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .joburg domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .joburg domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .joburg domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .joburg, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .joburg domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Controleer hier of uw .joburg domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.

Ondersteuning nodig? Voor de registratie van een .joburg domeinnaam of een .joburg domein verhuizing.