.kiwi domeinnaam registratie

Home > Domeinnamen registratie > .kiwi domeinnaam registratie
 

Registreer nu zelf een .kiwi domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .kiwi domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .kiwi domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .kiwi domein vandaag nog. Uw .kiwi domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

Registratie: €23.06

Verlenging: €23.06

Verhuizing: €23.06

Meer informatie over .kiwi domeinnamen

registratie van .kiwi domeinnaam
 

Een aansprekende .kiwi domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .kiwi domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .kiwi domeinregistratie.
De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .kiwi domeinnaam.

Uw .kiwi domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .kiwi domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .kiwi domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .kiwi domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .kiwi domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .kiwi domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .kiwi domein

U heeft een .kiwi domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .kiwi domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .kiwi domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .kiwi domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .kiwi domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .kiwi domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .kiwi domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen.
Tevens kunt u de .kiwi domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers.
Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren.
Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .kiwi domeinnaam naar Mangelot Hosting

 Om een .kiwi domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .kiwi domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .kiwi domeinnaam afgewezen.
Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .kiwi verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .kiwi domeinnaam is voltooid.

Een .kiwi domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .kiwi domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .kiwi domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .kiwi domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .kiwi domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .kiwi domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .kiwi als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie.
Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg.
Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .kiwi domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .kiwi domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .kiwi domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .kiwi, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .kiwi domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Controleer hier of uw .kiwi domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.