Wij bieden goedkope shared-hosting voor een betaalbare prijs !

 
 

.net.ni domeinnaam registratie

Home > Domeinnamen registratie > .net.ni domeinnaam registratie
 

Registreer nu zelf een .net.ni domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .net.ni domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .net.ni domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .net.ni domein vandaag nog. Uw .net.ni domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

Registratie: €293.40

Verlenging: €293.40

Verhuizing: €293.40

registratie van .net.ni domeinnaam
 

Een aansprekende .net.ni domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .net.ni domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .net.ni domeinregistratie. De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Kies een .net.ni domeinnaam die voor iedereen makkelijk is te onthouden.
 • Een korte domeinnaam spreekt meer aan dan een lange domeinnaam.
 • Kies een .net.ni domein dat makkelijk te spellen is, mensen maken snel spel- en typefouten.
 • Omdat mensen snel spel- en typefouten maken, kan het verstandig zijn om verkeerd gespelde domeinnamen te registreren.
 • Registreer een beschrijvende .net.ni domeinnaam, gebruik zoekwoorden in de domeinnaam opbouw
 • Om te voorkomen dat iemand uw domeinnaam registreert, is het aan te raden om naast .net.ni ook andere extensies vast te leggen.

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .net.ni domeinnaam.

Uw .net.ni domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .net.ni domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .net.ni domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .net.ni domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .net.ni domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .net.ni domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .net.ni domein

U heeft een .net.ni domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .net.ni domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .net.ni domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .net.ni domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .net.ni domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .net.ni domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .net.ni domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen. Tevens kunt u de .net.ni domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers. Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren. Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .net.ni domeinnaam naar Mangelot Hosting

Om een .net.ni domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

 • Zeg uw bestaande .net.ni domeinnaam op bij uw huidige provider.
 • Uw huidige provider dient u een autorisatie / EPP-code te verschaffen.
 • Vul op de bestelpagina de benodigde gegevens in voor uw verhuizing en geef de autorisatie / EPP code op.
 • Mangelot Hosting zet de verhuizing realtime in werking na ontvangst van betaling.
 • Via de registry wordt (mogelijk) een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat staat geregistreerd als Administrative contact.
 • Volg de instructies in de e-mail van de registrar op, meestal dient er een verificatie link bezocht te worden.

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .net.ni domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .net.ni domeinnaam afgewezen. Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .net.ni verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .net.ni domeinnaam is voltooid.

Een .net.ni domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .net.ni domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .net.ni domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .net.ni domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .net.ni domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .net.ni domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .net.ni als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie. Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .net.ni domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .net.ni domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .net.ni domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .net.ni, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .net.ni domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Controleer hier of uw .net.ni domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.

Ondersteuning nodig? Voor de registratie van een .net.ni domeinnaam of een .net.ni domein verhuizing.