.network domeinnaam registratie

Home > Domeinnamen registratie > .network domeinnaam registratie
 

Registreer nu zelf een .network domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .network domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .network domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .network domein vandaag nog. Uw .network domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

Registratie: €5.76

Verlenging: €18.43

Verhuizing: €18.43

Meer informatie over .network domeinnamen

registratie van .network domeinnaam
 

Een aansprekende .network domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .network domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .network domeinregistratie.
De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .network domeinnaam.

Uw .network domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .network domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .network domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .network domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .network domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .network domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .network domein

U heeft een .network domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .network domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .network domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .network domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .network domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .network domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .network domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen.
Tevens kunt u de .network domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers.
Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren.
Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .network domeinnaam naar Mangelot Hosting

 Om een .network domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .network domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .network domeinnaam afgewezen.
Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .network verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .network domeinnaam is voltooid.

Een .network domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .network domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .network domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .network domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .network domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .network domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .network als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie.
Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg.
Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .network domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .network domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .network domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .network, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .network domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Controleer hier of uw .network domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.