.ngo domeinnaam registratie

Home > Domeinnamen registratie > .ngo domeinnaam registratie
 

Registreer nu zelf een .ngo domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .ngo domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .ngo domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .ngo domein vandaag nog. Uw .ngo domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

Registratie: €58,60

Verlenging: €58,60

Verhuizing: €58,60

registratie van .ngo domeinnaam
 

Een aansprekende .ngo domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .ngo domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .ngo domeinregistratie. De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Kies een .ngo domeinnaam die voor iedereen makkelijk is te onthouden.
 • Een korte domeinnaam spreekt meer aan dan een lange domeinnaam.
 • Kies een .ngo domein dat makkelijk te spellen is, mensen maken snel spel- en typefouten.
 • Omdat mensen snel spel- en typefouten maken, kan het verstandig zijn om verkeerd gespelde domeinnamen te registreren.
 • Registreer een beschrijvende .ngo domeinnaam, gebruik zoekwoorden in de domeinnaam opbouw
 • Om te voorkomen dat iemand uw domeinnaam registreert, is het aan te raden om naast .ngo ook andere extensies vast te leggen.

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .ngo domeinnaam.

Uw .ngo domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .ngo domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .ngo domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .ngo domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .ngo domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .ngo domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .ngo domein

U heeft een .ngo domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .ngo domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .ngo domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .ngo domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .ngo domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .ngo domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .ngo domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen. Tevens kunt u de .ngo domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers. Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren. Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .ngo domeinnaam naar Mangelot Hosting

Om een .ngo domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

 • Zeg uw bestaande .ngo domeinnaam op bij uw huidige provider.
 • Uw huidige provider dient u een autorisatie / EPP-code te verschaffen.
 • Vul op de bestelpagina de benodigde gegevens in voor uw verhuizing en geef de autorisatie / EPP code op.
 • Mangelot Hosting zet de verhuizing realtime in werking na ontvangst van betaling.
 • Via de registry wordt (mogelijk) een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat staat geregistreerd als Administrative contact.
 • Volg de instructies in de e-mail van de registrar op, meestal dient er een verificatie link bezocht te worden.

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .ngo domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .ngo domeinnaam afgewezen. Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .ngo verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .ngo domeinnaam is voltooid.

Een .ngo domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .ngo domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .ngo domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .ngo domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .ngo domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .ngo domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .ngo als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie. Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .ngo domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .ngo domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .ngo domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .ngo, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .ngo domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Controleer hier of uw .ngo domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.

Ondersteuning nodig? Voor de registratie van een .ngo domeinnaam of een .ngo domein verhuizing.