Wij bieden goedkope shared-hosting voor een betaalbare prijs !

 
 

.shopping domeinnaam registratie

Home > Domeinnamen registratie > .shopping domeinnaam registratie
 

Registreer nu zelf een .shopping domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .shopping domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .shopping domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .shopping domein vandaag nog. Uw .shopping domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

Registratie: €29.15

Verlenging: €29.15

Verhuizing: €29.15

registratie van .shopping domeinnaam
 

Een aansprekende .shopping domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .shopping domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .shopping domeinregistratie. De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Kies een .shopping domeinnaam die voor iedereen makkelijk is te onthouden.
 • Een korte domeinnaam spreekt meer aan dan een lange domeinnaam.
 • Kies een .shopping domein dat makkelijk te spellen is, mensen maken snel spel- en typefouten.
 • Omdat mensen snel spel- en typefouten maken, kan het verstandig zijn om verkeerd gespelde domeinnamen te registreren.
 • Registreer een beschrijvende .shopping domeinnaam, gebruik zoekwoorden in de domeinnaam opbouw
 • Om te voorkomen dat iemand uw domeinnaam registreert, is het aan te raden om naast .shopping ook andere extensies vast te leggen.

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .shopping domeinnaam.

Uw .shopping domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .shopping domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .shopping domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .shopping domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .shopping domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .shopping domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .shopping domein

U heeft een .shopping domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .shopping domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .shopping domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .shopping domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .shopping domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .shopping domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .shopping domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen. Tevens kunt u de .shopping domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers. Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren. Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .shopping domeinnaam naar Mangelot Hosting

Om een .shopping domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

 • Zeg uw bestaande .shopping domeinnaam op bij uw huidige provider.
 • Uw huidige provider dient u een autorisatie / EPP-code te verschaffen.
 • Vul op de bestelpagina de benodigde gegevens in voor uw verhuizing en geef de autorisatie / EPP code op.
 • Mangelot Hosting zet de verhuizing realtime in werking na ontvangst van betaling.
 • Via de registry wordt (mogelijk) een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat staat geregistreerd als Administrative contact.
 • Volg de instructies in de e-mail van de registrar op, meestal dient er een verificatie link bezocht te worden.

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .shopping domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .shopping domeinnaam afgewezen. Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .shopping verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .shopping domeinnaam is voltooid.

Een .shopping domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .shopping domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .shopping domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .shopping domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .shopping domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .shopping domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .shopping als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie. Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .shopping domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .shopping domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .shopping domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .shopping, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .shopping domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Controleer hier of uw .shopping domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.

Ondersteuning nodig? Voor de registratie van een .shopping domeinnaam of een .shopping domein verhuizing.