.tools domeinnaam registratie

Home > Domeinnamen registratie > .tools domeinnaam registratie
 

Registreer nu zelf een .tools domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .tools domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .tools domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .tools domein vandaag nog. Uw .tools domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

Registratie: €13.85

Verlenging: €29.39

Verhuizing: €29.39

Meer informatie over .tools domeinnamen

registratie van .tools domeinnaam
 

Een aansprekende .tools domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .tools domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .tools domeinregistratie.
De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .tools domeinnaam.

Uw .tools domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .tools domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .tools domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .tools domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .tools domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .tools domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .tools domein

U heeft een .tools domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .tools domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .tools domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .tools domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .tools domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .tools domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .tools domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen.
Tevens kunt u de .tools domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers.
Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren.
Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .tools domeinnaam naar Mangelot Hosting

 Om een .tools domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .tools domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .tools domeinnaam afgewezen.
Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .tools verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .tools domeinnaam is voltooid.

Een .tools domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .tools domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .tools domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .tools domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .tools domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .tools domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .tools als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie.
Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg.
Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .tools domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .tools domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .tools domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .tools, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .tools domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Controleer hier of uw .tools domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.