.top domeinnaam registratie

Home > Domeinnamen registratie > .top domeinnaam registratie
 

Registreer nu zelf een .top domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .top domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .top domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .top domein vandaag nog. Uw .top domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

Registratie: €7.81

Verlenging: €7.81

Verhuizing: €7.81

Meer informatie over .top domeinnamen

registratie van .top domeinnaam
 

Een aansprekende .top domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .top domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .top domeinregistratie.
De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .top domeinnaam.

Uw .top domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .top domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .top domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .top domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .top domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .top domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .top domein

U heeft een .top domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .top domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .top domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .top domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .top domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .top domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .top domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen.
Tevens kunt u de .top domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers.
Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren.
Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .top domeinnaam naar Mangelot Hosting

 Om een .top domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .top domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .top domeinnaam afgewezen.
Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .top verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .top domeinnaam is voltooid.

Een .top domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .top domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .top domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .top domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .top domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .top domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .top als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie.
Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg.
Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .top domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .top domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .top domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .top, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .top domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Controleer hier of uw .top domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.