Wij bieden goedkope shared-hosting voor een betaalbare prijs !

 
 

.xn--90ais domeinnaam registratie

Home > Domeinnamen registratie > .xn--90ais domeinnaam registratie
 

Registreer nu zelf een .xn--90ais domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .xn--90ais domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .xn--90ais domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .xn--90ais domein vandaag nog. Uw .xn--90ais domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

Registratie: €50.40

Verlenging: €50.40

Verhuizing: €50.40

registratie van .xn--90ais domeinnaam
 

Een aansprekende .xn--90ais domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .xn--90ais domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .xn--90ais domeinregistratie. De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Kies een .xn--90ais domeinnaam die voor iedereen makkelijk is te onthouden.
 • Een korte domeinnaam spreekt meer aan dan een lange domeinnaam.
 • Kies een .xn--90ais domein dat makkelijk te spellen is, mensen maken snel spel- en typefouten.
 • Omdat mensen snel spel- en typefouten maken, kan het verstandig zijn om verkeerd gespelde domeinnamen te registreren.
 • Registreer een beschrijvende .xn--90ais domeinnaam, gebruik zoekwoorden in de domeinnaam opbouw
 • Om te voorkomen dat iemand uw domeinnaam registreert, is het aan te raden om naast .xn--90ais ook andere extensies vast te leggen.

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .xn--90ais domeinnaam.

Uw .xn--90ais domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .xn--90ais domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .xn--90ais domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .xn--90ais domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .xn--90ais domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .xn--90ais domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .xn--90ais domein

U heeft een .xn--90ais domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .xn--90ais domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .xn--90ais domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .xn--90ais domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .xn--90ais domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .xn--90ais domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .xn--90ais domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen. Tevens kunt u de .xn--90ais domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers. Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren. Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .xn--90ais domeinnaam naar Mangelot Hosting

Om een .xn--90ais domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

 • Zeg uw bestaande .xn--90ais domeinnaam op bij uw huidige provider.
 • Uw huidige provider dient u een autorisatie / EPP-code te verschaffen.
 • Vul op de bestelpagina de benodigde gegevens in voor uw verhuizing en geef de autorisatie / EPP code op.
 • Mangelot Hosting zet de verhuizing realtime in werking na ontvangst van betaling.
 • Via de registry wordt (mogelijk) een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat staat geregistreerd als Administrative contact.
 • Volg de instructies in de e-mail van de registrar op, meestal dient er een verificatie link bezocht te worden.

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .xn--90ais domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .xn--90ais domeinnaam afgewezen. Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .xn--90ais verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .xn--90ais domeinnaam is voltooid.

Een .xn--90ais domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .xn--90ais domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .xn--90ais domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .xn--90ais domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .xn--90ais domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .xn--90ais domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .xn--90ais als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie. Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .xn--90ais domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .xn--90ais domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .xn--90ais domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .xn--90ais, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .xn--90ais domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Controleer hier of uw .xn--90ais domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.

Ondersteuning nodig? Voor de registratie van een .xn--90ais domeinnaam of een .xn--90ais domein verhuizing.