Wij bieden goedkope shared-hosting voor een betaalbare prijs !

 
 

.xyz domeinnaam registratie

Home > Domeinnamen registratie > .xyz domeinnaam registratie
 

Registreer nu zelf een .xyz domeinregistratie snel een goedkoop online!

Een eigen .xyz domeinnaam registreren? Controleer hieronder of uw gewenste .xyz domeinnaam beschikbaar is en bestel uw .xyz domein vandaag nog. Uw .xyz domeinregistratie regelt u snel en binnen enkele minuten na betaling is deze geregistreerd of is de verhuizing in gang gezet bij huidige provider.

Registratie: €10.30

Verlenging: €10.30

Verhuizing: €10.30

registratie van .xyz domeinnaam
 

Een aansprekende .xyz domeinnaam

Het is niet makkelijk om een goede .xyz domeinnaam te bedenken. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij een .xyz domeinregistratie. De belangrijkste punten hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Kies een .xyz domeinnaam die voor iedereen makkelijk is te onthouden.
 • Een korte domeinnaam spreekt meer aan dan een lange domeinnaam.
 • Kies een .xyz domein dat makkelijk te spellen is, mensen maken snel spel- en typefouten.
 • Omdat mensen snel spel- en typefouten maken, kan het verstandig zijn om verkeerd gespelde domeinnamen te registreren.
 • Registreer een beschrijvende .xyz domeinnaam, gebruik zoekwoorden in de domeinnaam opbouw
 • Om te voorkomen dat iemand uw domeinnaam registreert, is het aan te raden om naast .xyz ook andere extensies vast te leggen.

Heeft u een idee welke domeinnaam u wilt registreren? Controleer en registreer of verhuis dan vandaag nog uw .xyz domeinnaam.

Uw .xyz domein checken en registreren

Bent u er uit? Weet u welke .xyz domeinnaam u wilt registreren? Check dan snel online of uw gewenste domein beschikbaar is. Naast de beschikbaarheid van een .xyz domeinnaam ziet u tevens welke andere domein extensies beschikbaar zijn om vast te leggen. Dit kan handig zijn ter bescherming van naamsbekentheid, iemand anders kan uw domeinnaam met die andere extensies dan niet meer registreren. Nadat u de .xyz domeinnaam heeft gecheckt, vraagt u deze eenvoudig direct online aan. Omdat Mangelot Hosting over een realtime administratie beschikt, wordt uw aanvraag voor de .xyz domeinnaam gelijk gecontroleerd en geregistreerd. Tijdens het bestelproces heeft u tevens de mogelijkheid om webhostingdiensten te bestellen. Handig indien u snel aan de slag wilt met uw .xyz domeinregistratie en een website of emailadres wilt aanmaken.

E-mail en webhosting voor uw .xyz domein

U heeft een .xyz domeinnaam geregistreerd en wat nu? Wilt u e-mails verzenden en ontvangen onder uw eigen .xyz domeinnaam? Mangelot Hosting biedt verschillende hostingpakketten, elk met zijn eigen e-mailfunctionaliteiten. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt, daarachter staat uw eigen .xyz domeinnaam. Wilt u naast e-mail ook een website online zetten onder uw eigen .xyz domein? Dan heeft u in dezelfde webhostingpakketten genoeg ruimte hiervoor. U krijgt ruimte op onze zeer snelle servers om uw website online te zetten en daarnaast krijgt u de beschikking over uitgebreide e-mailfunctionaliteiten zoals, autoresponders, spam/virus filter, mailinglijsten etc… Check hier uw gewenste .xyz domeinnaam en bestel meteen een webhostingpakket.

Beheer uw .xyz domein in het hostingpakket

DNS-beheer. Hiermee is het mogelijk om zelf de DNS-instellingen van al uw domeinnamen, inclusief .xyz domeinen, te beheren. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld A, MX of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen. Tevens kunt u de .xyz domeinnaam doorsturen naar andere domeinnamen (redirect), Als laatste kunt u kiezen voor Wijziging nameservers. Hiermee is het mogelijk om uw bij Mangelot Hosting geregistreerde domeinnamen op uw eigen DNS-server te beheren. Het wijzigen van het DNS of de nameservers doet u gratis via uw Mangelot Hosting klanten account.

Verhuizen van uw .xyz domeinnaam naar Mangelot Hosting

Om een .xyz domeinnaam naar Mangelot Hosting te verhuizen, dient u de volgende stappen te volgen:

 • Zeg uw bestaande .xyz domeinnaam op bij uw huidige provider.
 • Uw huidige provider dient u een autorisatie / EPP-code te verschaffen.
 • Vul op de bestelpagina de benodigde gegevens in voor uw verhuizing en geef de autorisatie / EPP code op.
 • Mangelot Hosting zet de verhuizing realtime in werking na ontvangst van betaling.
 • Via de registry wordt (mogelijk) een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat staat geregistreerd als Administrative contact.
 • Volg de instructies in de e-mail van de registrar op, meestal dient er een verificatie link bezocht te worden.

U dient binnen 7 dagen op de e-mail van de registrar te reageren. Als er binnen 7 dagen geen bevestiging van de .xyz domeinnaam verhuizing is ontvangen, wordt de verhuizing van te verhuizen .xyz domeinnaam afgewezen. Indien u op tijd alle correcte gegevens heeft doorgegeven, is uw .xyz verhuizing binnen 6 dagen een feit. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra de verhuizing van uw .xyz domeinnaam is voltooid.

Een .xyz domein verhuizen naar ons toe?

Wilt u uw bij Mangelot Hosting geregistreerde .xyz domein verhuizen naar een andere provider? Om uw .xyz domeinnaam bij Mangelot Hosting weg te verhuizen, is het noodzakelijk dat u uw contract voor uw .xyz domein bij Mangelot Hosting beëindigt. U zegt uw .xyz domeinregistratie eenvoudig op via uw klanten account op onze website. Nadat u uw .xyz domeinregistratie heeft opgezegd, ontvangt u van Mangelot Hosting een bevestiging van de opzegging.

Populaire extensies registreren

Websites die een domeinnaam gerelateerd karakter hebben, zullen vaak .xyz als extensie gebruiken. Bij Mangelot Hosting bieden we een varia aan extensies aan die allemaal een ander doel hebben. Heeft u een Nederlandse website die is gericht op de Nederlandse markt? Dan is een .nl domeinnaam de beste keuze. Of bent u meer georiënteerd op Europa? Kies dan voor de .eu extensie. Voor België geldt een .be domeinnaam, voor Duitsland een domein met .de als extensie en voor informatieve websites .info. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Want bij Mangelot Hosting heeft u ook de mogelijkheid om meer dan 500 verschillende domeinnaam extensies te registreren. Kijk voor een volledige lijst van alle aangeboden extensies op onze domeinnaamextensiepagina.

Bestel direct een .xyz domeinregistratie bij Mangelot Hosting

Heeft u besloten welke .xyz domeinnaam u wilt registreren? Bij Mangelot Hosting checkt en registreert u in een handomdraai online uw gewenste .xyz domein. Mangelot Hosting is een betrouwbare partner voor al uw domeinregistraties, of het nu gaat om .xyz, .nl of .eu domeinnamen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om uw .xyz domeinnaam te beheren. Van webhosting tot Resellerhosting, Mangelot Hosting heeft het allemaal voor u in huis. Controleer hier of uw .xyz domeinnaam beschikbaar is en registreer deze dan vandaag nog online.

Ondersteuning nodig? Voor de registratie van een .xyz domeinnaam of een .xyz domein verhuizing.