Wij bieden goedkope shared-hosting voor een betaalbare prijs !

 
 

11 nieuwe gTLD’s live

Home > 11 nieuwe gTLD’s live
 
Gepost door op augustus 25, 2014 in |

Vandaag (25-08-2014) gaan er 11 nieuwe extensies live: .care, .clinic, .dental, .surgery, .career, .cash, .fund, .investments, .tax, .haus, .bio !

.care – (20,49 p/j)
Het woord zorg heeft vele betekenissen en dus zijn de mogelijkheden met een .care domein uitgebreid. Voor alle zorginstellingen biedt .care uitkomst. Wat dacht u van een gerichte website voor de intensivecare-afdeling van uw ziekenhuis? Een eigen website voor uw praktijk? Of het bieden van een online platform voor vragen over een bepaalde aandoening? Daarnaast kan .care prima worden ingezet om aandacht te vragen voor non-profitorganisaties of goede doelen.

.clinic – (30,49 p/j)
Klinieken heb je in allerlei soorten en maten. Vandaar dat het .clinic domein op verschillende terreinen is in te zetten. Of u zich nu inzet voor een TBS-kliniek, een medisch centrum, een afkickkliniek of een wellnesskliniek: met een .clinic domeinnaam onderscheidt u zich van uw concurrent. Door de .clinic extensie bent u ook nog eens beter te vinden in zoekmachines, waardoor uw doelgroep u altijd weet te vinden.

.dental – (30,49 p/j)
‘Dental’ is een Engels voorvoegsel dat in het Nederlands ‘tand-‘ betekent. De .dental extensie kan dus worden ingezet voor alle organisaties en ondernemers die zich bezighouden met gebitten, of u nu tandarts, mondhygiënist, kaakchirurg of verzekeraar bent. Door een .dental domein te registreren, onderscheidt u zich van uw concurrentie en bent u voor uw doelgroep beter vindbaar in zoekmachines.

.surgery – (30,49 p/j)
.surgery is de onbetwiste keuze voor chirurgen, chirurgische organisaties en diegenen die chirurgische apparatuur, kleding en benodigdheden produceren en marketen.Het is ook een geweldig webadres voor huisartsen, privé-praktijken en poliklinieken in landen waar ‘spreekkamer’ een ‘kliniek’ is.

.career – (61,95 p/j)
Zijn ze op zoek naar een baan, een nieuwe carrière of een plek om hun cv onder de aandacht te brengen? Dan wijkt het gros van de Nederlanders en Belgen uit naar het internet. Het is makkelijk, snel en goedkoop. Velen vinden hun nieuwe carrière online. Bedrijven die zich bezighouden met het advies geven over of het aanbieden van carrières, hebben daarvoor een eigen domein: .career. Wilt u uw eigen banenplatform? De .career extensie zorgt ervoor dat uw doelgroep u makkelijk vindt.

.cash – (20,49 p/j)
Hoewel betalen via een pinpas of creditcard populair is, is cash nog niet vergeten. Sterker nog, met de .cash extensie kunt u alle kanten op. U kunt bijvoorbeeld een .cash domeinnaam registreren om informatie te bieden over het wisselen van contact geld, om een overzicht te geven van de wisselkoers of cashprijzen uit te reiken. Wat ook uw insteek is, een bezoeker vindt uw website makkelijker door de .cash extensie.

.fund – (30,49 p/j)
‘Funding’ is het leveren van financiën om een bepaalde activiteit, dienst of een bepaald product te bekostigen. Fondsen bestaan in allerlei soorten en maten, en dus kan het .fund domein breed worden ingezet. Houdt u zich bezig met beleggings-, aandelen-, pensioen- of handelsfondsen? Dan kunt u uw doelgroep informeren of aansturen met een .fund domeinnaam. Ook voor goede doelen is het .fund domein geschikt.

.investments – (56,95 p/j)
Een investering is moeite of een uitgave die nu wordt gedaan en later meer zal opleveren. Veel starters beginnen met investeringen. Voor hen, en natuurlijk ook voor investeringsbedrijven en anderen die te maken hebben met investeringen, is de .investments extensie ideaal, omdat deze heel specifiek de herkomst van het domein weergeeft. Heeft u een .investments website? Dan zal uw doelgroep u makkelijker vinden in zoekmachines.

.tax – (30,49 p/j)
‘Tax’ is het Engelse woord voor belasting. Veel van de administratie rondom belastingen wordt nu nog op papier gedaan, maar het online archiveren van gegevens is steeds meer in opkomst. Door het .tax domein kan dit nu met een herkenbare domeinnaam. Niet alleen voor particulieren is .tax interessant, maar zeker ook voor alle belastingbedrijven, winkeliers, de overheid en fiscale afdelingen van grote bedrijven.

.haus – (20,49 p/j)
Het Duitse woord ‘Haus’ betekent in het Nederlands ‘huis’. De .haus extensie biedt voor de Duitstalige markt vele mogelijkheden: denk aan klus- en bouwbedrijven, makelaars, taxateurs en huizenzoekers, maar ook voor de liefhebbers van architectuur en interieurdesign. Bent u actief op de Duitse huizenmarkt? Kies dan voor een .haus domeinnaam en zorg dat u door uw doelgroep beter wordt gevonden.

.bio – (41,95 p/j)
Het .bio domein is op verschillende terreinen een ideaal domein. Bio verwijst naar een ‘groene levensstijl’, die is gericht op het spaarzaam omgaan met ons milieu. Zo is er biologisch voedsel en zijn er biologisch afbreekbare kledingstukken of verpakkingen. Daarnaast is bio een veelgebruikt voorvoegsel in vele talen. Degenen die zich bezighouden met biologie, biosfeer of biotechnologie hebben ook baat bij het .bio domein.