Wij bieden goedkope shared-hosting voor een betaalbare prijs !

 
 

11 nieuwe gTLD’s live

Home > 11 nieuwe gTLD’s live
 
Gepost door op juli 19, 2014 in |

Vandaag (19-07-2014) gaan er 11 nieuwe extensies live: .services, .blackfriday, .Christmas, .bar, .rest, .exchange, .capital, .engineering, .pub, .gripe, .moda !

.services – (€20,49 p/j)
Service is een brede term. Op allerlei terreinen bestaat er service: ondernemingen die service verlenen, of individuen, goede doelen of de overheid. Met .services kan iedereen die service verleent of wil ontvangen een herkenbaar domein creëren. Registreert u een .services domeinnaam? Dan weet uw doelgroep gelijk dat ze bij u aan het juiste adres is. Ook bent u met .services online makkelijker vindbaar.

.blackfriday – (€30,49 p/j)
Black Friday, in het Nederlands ‘zwarte vrijdag’, is een Amerikaanse feestdag. Black Friday wordt gevierd op de dag na Thanksgiving. Vele Amerikanen zijn vrij van hun werk en gaan massaal naar de winkels. Daar wordt namelijk gestunt met flinke kortingen. Black Friday wordt wel gezien als de aftrap van het seizoen van kerstinkopen. Doet u zaken in Amerika en heeft u te maken met Black Friday? Dan is .blackfriday de ideale domeinextensie.

.christmas – (€30,49 p/j)
Kerstmis is één van de meest gevierde feesten ter wereld. Met het .christmas domein wordt ingespeeld op deze populaire gebeurtenis. Verzorgt u kerstbijeenkomsten? Verkoopt u kerstartikelen? Of houdt u zich op een andere manier bezig met de festiviteiten rondom Kerstmis? Dan wordt u extra goed gevonden met een .christmas domeinnaam. Daarnaast weet uw bezoeker gelijk dat hij bij u aan het juiste adres is.

.bar – (€47,49 p/j)
Bruine kroegen, bierproeverijen, gezellige drinkbars: bars zijn er in allerlei soorten en maten. Voor alle bars is er het .bar domein. Met deze domeinnaam bent u voor uw bezoekers – zowel online als achter de bar – goed vindbaar. Of u nu de trotse eigenaar bent van een bar, uitgaansliefhebber of een belangrijke schakel in de wereld van barren en kroegen, met een .bar domeinnaam bereikt u de juiste doelgroep.

.rest – (€24,49 p/j)
Het Engelse woord ‘rest’ betekent niet alleen – zoals in het Nederlands – ‘rest’, maar ook ‘rust’. Een .rest domeinnaam kan dus worden ingezet om toeristen aan te trekken die op zoek zijn naar rust, of om advies te geven hoe men meer rust kan creëren in zijn drukke bestaan. Maar ‘rest’ is ook een afkorting van ‘restaurant’. Voor elk restaurant is de .rest extensie interessant. Het zorgt ervoor dat uw restaurant beter vindbaar is en dat het doel van uw website duidelijk is bij uw doelgroep.

.exchange – (€30,49 p/j)
Het .exchange domein is ingericht voor alle uitwisselingen die ter wereld plaatsvinden. Dat is inderdaad een breed begrip. Denk aan studie-uitwisselingen of uitwisseling van kennis. Maar de belangrijkste functie van de .exchange domeinextensie is het bedienen van de financiële markt, waar exchanges aan de orde van de dag zijn. Bovendien bent u online beter vindbaar wanneer u een .exchange domeinnaam registreert.

.capital – (€30,49 p/j)
‘Capital’, ofwel kapitaal, is een vorm van financiering voor bedrijven. De betekenis van ‘kapitaal’ verschilt per vakgebied. Zo is er bijvoorbeeld een economische, maar ook een filosofische of een boekhoudkundige invalshoek. Houdt u zich bezig met kapitaal? Dan is .capital een goede optie. Maar ook voor de promotie van hoofdsteden is het .capital domein een aanrader.

.engineering – (€30,49 p/j)
‘Engineering’ is een term die niet letterlijk naar het Nederlands te vertalen is. Het dichtst in de buurt komt ingenieurschap. Engineering komt vooral voor in de techniek. Engineers zijn veelal gespecialiseerd in elektrotechniek, bouwkunde of werktuigbouwkunde. Maar ook in de IT komen engineers voor, zoals software engineers of system engineers. Voor alle engineers is er de .engineering extensie.

.pub – (€20,49 p/j)
Ierse pubs, bruine cafés, gezellige drinkbars: pubs of kroegen zijn overal ter wereld te vinden. Ook voor u – als eigenaar van een pub, belangrijke speler in de uitgaanswereld, ambiteuze kroegganger of -liefhebber – is er een passend domein. Met een .pub domeinnaam weet de bezoeker gelijk waarvoor uw website is bedoeld: informatie verschaffen over uw kroeg, de business of de beste pubtips.

.gripe – (€20,49 p/j)
Het Engelse woord ‘gripe’ betekent klacht of klagen. De .gripe extensie is daardoor een ideale mogelijkheid om klachten over een product of dienst te verspreiden of te becommentariëren. De .gripe extensie kan worden gezien als reviewequivalent, maar dan alleen met klachten. Ook betekent gripe in het Spaans en Portugees griep. In de Spaanstalige wereld kan een .gripe domeinnaam dus dienen als informatieplatform voor zieken.

.moda – (€20,49 p/j)
Het aanbod van kleding en accessoires op internet is gigantisch. Om uw websitebezoekers aan te geven dat u de laatste mode aanbiedt of er veel over weet, kunt u een .moda domeinnaam inzetten. Zeker wanneer u actief bent in Spaans-, Italiaans- of Portugeestalige gebieden, is de .moda extensie een aanrader. In deze talen betekent ‘moda’ namelijk ‘mode’.