Wij bieden goedkope shared-hosting voor een betaalbare prijs !

 
 

20 nieuwe gTLD’s live

Home > 20 nieuwe gTLD’s live
 
Gepost door op september 20, 2014 in |

Vandaag (20-09-2014) gaan er 20 nieuwe extensies: .accountants, .digital, .host, .press, .website, .finance, .global, .life,
.organic, .cologne, .koeln, .yokohama, .london, .vegas, .church, .guide, .loans, .insure, .versicherung, .republican !

.accountants – (€59.50)
In bijna elke bedrijfstak komen accountants voor. Ze beheren accounts voor klanten, doen boekhouding of onderhouden het contact met de klant. Om hen daarbij te helpen is er de .accountants extensie. Zo creëert u als accountant uw eigen plek op het internet waar u kunt netwerken en informatie kunt uitwisselen. Met een .accountants domeinnaam bent u daarnaast beter vindbaar voor uw doelgroep.

.digital – (€20.49)
We leven in een digitale wereld die zich steeds verder uitbreidt. Ook een .digital domein mag daarom niet ontbreken. Omdat de term ‘digitaal’ breed is, kunt u een .digital domeinnaam op veel manieren inzetten. Bent u een expert op het gebied van digitale dienstverlening? Of bent u uw muziek digitaal gaan uitbrengen? Kies dan voor een .digital domeinnaam.

.host – (€59.95)
Het .host domein is in het leven geroepen voor hostingbedrijven. Omdat er wereldwijd miljoenen hostingpartijen zijn, kan de .host extensie de klant helpen bij het kiezen voor een bepaalde hostingpartij. Heeft u zelf een hostingbedrijf? Dan kunt u het .host domein inzetten ter promotie van uw zaak. Door de .host extensie bent u voor uw doelgroep beter vindbaar in zoekmachines.

.press – (€42.99)
‘Press’ is het Engelse woord voor pers. Door een .press domeinnaam te registreren geeft u aan dat uw website is ingericht voor het publiceren van het laatste nieuws, het verzamelen van de beste persberichten of het informeren van journalisten of studenten journalistiek. Uw doelgroep weet u met een .press domein sneller te vinden. Door de .press extensie is uw website namelijk beter vindbaar in zoekmachines.

.website – (€14.49)
Meer dan 114 miljoen .com domeinnamen zijn al geregistreerd; grote kans dus dat uw ideale domeinnaam al bezet is. Het .website domein biedt een prima vervanging en wordt door iedereen begrepen. Deze generieke extensie kunt u inzetten om uw platform publieke aandacht te geven. Of u nu uw eigen onderneming in de spotlights wilt zetten, uw doelgroep wilt informeren of mensen van advies wilt voorzien.

.finance – (€29.49)
Voor de financiële sector is er, naast onder andere .financial, een generiek domein beschikbaar: .finance. Dit domein is ideaal voor alle banken, investeerders, de overheid, financiële afdelingen van instellingen en anderen die zich bezighouden met financiën. Door de .finance extensie is het voor de doelgroep meteen duidelijk waar uw website om draait: financiën.

.global – (€51.95)
Door de komst van internet en andere technologieën zijn we steeds beter in staat om snel en makkelijk contact te leggen met alle delen van de wereld. Nieuws en ontwikkelingen zijn binnen no-time wereldwijd bekend. Een domein dat daar op inspeelt, is het .global domein. Registreert u een .global domeinnaam, dan geeft u aan dat uw website is gericht op ontwikkelingen die globaal van belang zijn.

.life – (€20.49)
De .life extensie is erg breed inzetbaar. De term ‘leven’ heeft niet alleen betrekking op wetenschap, gezondheid, biologie en het menselijk lichaam, maar ook op lifestyle: hoe kunt u het meeste uit uw leven halen? Een .life domeinnaam kunt u creatief en naar eigen wens inzetten. Het domein mag door iedereen worden geregistreerd.

.organic – (€47.95)
Organisch: .organic Aan te vragen door personen en bedrijven die als organisch zijn gecertificeerd door een daartoe bevoegde partij.

.cologne – (€9.49)
Keulen, in het Engels ‘Cologne’, is de vierde stad van Duitsland en telt meer dan een miljoen inwoners. De stad is bekend om de Dom van Keulen, waarvan het bouwproces maar liefst 632 jaar duurde. Omdat Keulen aan de Rijn ligt en zich op 85 kilometer van de Nederlandse grens bevindt, is het een stad waar ook veel Nederlanders zakendoen. Heeft u een band met Keulen en wilt u uw diensten een gezicht geven? Kies dan voor een .cologne domeinnaam.

.koeln – (€9.49)
De .koeln domeinextensie is bedoeld voor degenen die een band hebben met de Duitse stad Keulen. Keulen, in het Duits Köln en in het Engels Cologne, is één van de grootste steden van Duitsland en telt meer dan een miljoen inwoners. Keulen staat onder meer bekend om de dom van Keulen, haar levendige kerstmarkt en haar ‘Kölsch’ bier. Heeft u een band met Keulen? Doet u er zaken? Maakt dit dan duidelijk met een .koeln domeinnaam.

.yokohama – (€9.99)
Na Tokio is buurstad Yokohama de grootste stad van Japan. De havenplaats heeft meer dan 3 miljoen inwoners en maakt onderdeel uit van de prefectuur Kanagawa. Yokohama is populair bij toeristen en staat bekend als het commerciële centrum van Japan. Het .yokohama domein is dan ook een perfect domein wanneer u zakendoet in Yokohama of u toeristen aan wilt spreken.

.london – (€29.49)
Londen is hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en is ook gelijk de grootste stad van het land. Londen staat bekend om onder andere haar dubbeldekkerbussen, kenmerkende taxi’s, Big Ben en London Eye. De stad is een toeristische trekpleister, die elk jaar vele miljoenen internationale bezoekers ontvangt. Doet u zaken in Londen? Of heeft u een band met de stad? Dan is het .london domein een aanrader.

.vegas – (€37.49)
‘What happens in Vegas, stays in Vegas’, luidt de beroemde uitdrukking. Dat geldt niet voor het .vegas domein. Registreert u een .vegas domein, dan profiteert u wereldwijd van de vindbaarheid die dit domein met zich meebrengt. Door de .vegas extensie vindt uw doelgroep u makkelijker in zoekmachines en geeft u gelijk aan waar uw website om draait: Las Vegas, ofwel ‘The Gambling Capital of the World’.

.church – (€20.49)
Gaat u naar de kerk? Bent u onderdeel van een kerkgemeenschap? Bestudeert u het geloof? Dan is het .church domein een uitkomst. Geef uw kerk of uw geloof een belangrijke plaats op het internet door te kiezen voor een .church domeinnaam. Zo valt website op: uw doelgroep weet u door de .church extensie goed te vinden in zoekmachines.

.guide – (€20.49)
De .guide extensie is er voor alle gidsen ter wereld. Neemt u als gids toeristen mee op pad? Maakt u klanten wegwijs in het gebruik van producten? Dan is een .guide domeinnaam een goede optie om u op internet te onderscheiden. Maar ook als u zich bezighoudt met papieren of digitale gidsen, zoals reisgidsen of handleidingen, is het .guide domein geschikt.

.loans – (€60.95)
De .loans extensie is bestemd voor degenen die hun website aan leningen willen wijden. Of u nu leningen verstrekt of de consument juist tips wilt geven over leningen, een .loans domeinnaam zal uw doelgroep aanspreken. Door de .loans extensie is uw website namelijk beter vindbaar in zoekmachines. Iedereen mag een .loans domeinnaam registreren.

.insure – (€29.49)
Voor verzekeringsmaatschappijen is er een gespecialiseerde extensie beschikbaar: het .insure domein. Verkoopt u bijvoorbeeld auto-, reis- of zorgverzekeringen? Dan kunnen klanten u met uw bedrijfsnaam en de .insure extensie makkelijker terugvinden in zoekmachines. Of wilt u websitebezoekers een plek aanbieden waar zij onafhankelijk verzekeringen kunnen vergelijken? Ook dan is een .insure domeinnaam een goede optie.

.versicherung – (€121.95)
Alleen voor bedrijven met een directe relatie met de verzekeringsbranche. de domeinnaam houder moet een vestiging hebben in Duitsland, Oostenrijk, Liechtenstein of Zwitserland.

.republican – (€20.49)
In de Verenigde Staten wordt in de politiek een onderscheid gemaakt tussen onder andere de Democratische en de Republikeinse Partij. Voor beide partijen zijn nu extensies beschikbaar. De republikein kan kiezen voor een .republican domeinnaam. Bent u republikein en wilt u er een website aan wijden? Of wilt u uw websitebezoekers voorzien van informatie over de Republikeinse Partij? Kies dan voor een .republican domeinnaam.