Wij bieden goedkope shared-hosting voor een betaalbare prijs !

 
 

6 nieuwe gTLD’s live

Home > 6 nieuwe gTLD’s live
 
Gepost door op juli 3, 2014 in |

Vandaag (03-07-2014) gaan er 6 nieuwe extensies live: .cooking, .country, .fishing, .horse, .rodeo, .vodka !

.cooking – (€20,49 p/j)
Koken gebeurt overal. Niet alleen thuis in de keuken, maar ook op kookevenementen en -workshops, op televisie, en vooral online. Internet is een ideale plek om uw kookkunsten tentoon te stellen, kookgerei aan te schaffen, kooktips te verzamelen of nieuwe recepten te ontdekken. Registreert u een .cooking domeinnaam? Dan weet uw doelgroep gelijk waarvoor uw website is bedoeld en bent u beter vindbaar in zoekmachines.

.country – (€20,49 p/j)
Het Engelse woord ‘country’ is er 1 met vele betekenissen. Het .country domein is gericht op de 3 belangrijkste betekenissen: land, platteland en het muziekgenre country. De .country extensie is geschikt om een bepaald land of ruraal gebied te promoten, maar ook als platform voor countrymuziek. Zo is het domein ideaal voor countryartiesten, hun management, hun fans, scouts, bloggers of anderen die werkzaam zijn in de wereld van de countrymuziek.

.fishing – (€20,49 p/j)
Vissen gebeurt zowel in professionele als in sport- en ontspanningsvorm. Voor beide vormen is het .fishing domein geschikt. De .fishing extensie is ideaal voor de visserij, professionele vissers, sportvissers, bonden in de sportvisserij, winkels die visgerei verkopen en de liefhebbers die op hun vrije dag aan het water zitten. Maar ook voor oceanografen en ecologen is .fishing een interessante optie.

.horse – (€20,49 p/j)
De .horse extensie is ideaal als online platform voor alle activiteiten die te maken hebben met de paardensport, het fokken of stallen van paarden en paardenhandel. Heeft u een manege? Bent u paardenarts? Verkoopt u paarden? Of bent u simpelweg een paardenliefhebber? Dan mag een .horse domeinnaam niet ontbreken. Het .horse domein is te registreren door iedereen.

.rodeo – (€20,49 p/j)
Rodeo is een sport of vrijetijdsbesteding, die vooral populair is in Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Australië. Rodeo is het berijden van bijvoorbeeld een rund of paard in wedstrijdvorm en komt voort uit het hoeden van vee. De .rodeo extensie is bedoeld voor allen die zich bezighouden met rodeo, of ze nu rodeo-evenementen organiseren, zelf aan rodeorijden doen of een interesse hebben voor de sport.

.vodka – (€20,49 p/j)
Vodka, of in het Nederlands wodka, is een sterkedrank die oorspronkelijk afkomstig is uit de regio Polen of Rusland. Wodka is 1 van de populairste sterkedranken ter wereld en wordt veel gedronken in Europa, Rusland en Noord-Amerika. Met de .vodka extensie kan deze markt worden bediend. Verkoopt u wodka? Wilt u advies over de beste soort? Dan is het .vodka domein ideaal.