Wij bieden de goedkoopste webhosting voor de laagste prijs !

 
 

7 nieuwe gTLD’s live

 
Gepost door op juni 30, 2014 in |

Vandaag (30-06-2014) gaan er 7 nieuwe extensies live: .Nagoya, .ink, .industries, .parts, .supplies, .supply, .tools !

.nagoya – (€19,99 p/j)
Nagoya is de vierde stad van Japan en is hoofdstad van de regio Aichi.
Het .nagoya domein mocht daarom niet ontbreken. Door haar centrale ligging is Nagoya een belangrijk knooppunt tussen het westen en het oosten van Japan. Nagoya is een industriële stad die bekend staat om haar textiel- en auto-industrie. Heeft u banden met Nagoya? Doet u er zaken? Dan komt de .nagoya extensie goed van pas. Registratie is open voor iedereen.

.ink – (€19,99 p/j)
De .ink extensie is, net zoals de .tattoo extensie, bedoeld voor de tatoeagebusiness. Heeft u een tatoeage? Zet u tatoeages? Of bent u geïnteresseerd in de cultuur en kunst die de tatoeagewereld met zich meedraagt? Dan is een .ink domeinnaam voor u ideaal. Maar inkt kan natuurlijk ook terugslaan op drukwerk. Dat maakt .ink ook tot een geschikt domein voor drukkers of bedrijven die kantoorartikelen verkopen.

.industries – (€19,49 p/j)
De .industries extensie is geschikt voor alle industrieën, in de brede zin van het woord. Werkt u in de technologische sector? Of voor industrieterreinen of fabrieken? Voor al deze sectoren is .industries geschikt. Wanneer u een .industries domeinnaam registreert, wordt uw bedrijf beter gevonden in de zoekmachines. Daarnaast weet uw doelgroep gelijk dat deze bij u aan het juiste adres is.

.parts – (€19,49 p/j)
De .parts extensie kan zo breed worden ingezet als het woord ‘parts’ zelf. Onderdelen zijn er in allerlei branches. Een .parts domeinnaam kan uitkomst bieden wanneer u auto’s of fietsen repareert, maar ook wanneer u een handel of winkel heeft in specifieke onderdelen van apparaten, zoals computers, huishoudelijke apparatuur, speelgoed of meubels. De registratie van .parts is open voor iedereen.

.supplies – (€12,99 p/j)
In elke sector zijn onderdelen of voorzieningen nodig. ‘Supplies’ – bevoorrading, assortiment of aanbod – voorzien daar in. Biedt u uw klanten onderdelen van computers, huishoudelijke apparatuur of gereedschappen? Met een .supplies domeinnaam weet uw doelgroep u niet alleen goed te vinden, u bent ook beter vindbaar in zoekmachines. Een .supplies domeinnaam is door iedereen te registreren.

.supply – (€12,99 p/j)
‘Supply’ is Engels voor aanbod, aanvoer, voorraad of levering. Het .supply domein is dus een belangrijke speler in domeinnamen. Met name voor het bedrijfsleven is de extensie interessant. Denk bijvoorbeeld aan B2B-bedrijven die goederen of diensten leveren aan andere bedrijven, zoals distributiecentra. Registratie van het .supply domein is vrij. Dat betekent dat iedereen een .supply domeinnaam mag registreren.

.tools – (€19,49 p/j)
De .tools extensie is net zo breed inzetbaar als het woord ‘tools’ zelf. In het Nederlands zou je ‘tools’ als ‘gereedschap’ vertalen, maar de Engelse term is minstens zo bekend. Tools gebruik je tegenwoordig niet meer alleen bij het klussen, maar ook online: tools zijn instrumenten die je inschakelt voor bijvoorbeeld makkelijker te e-mailen of je website te beschermen. De .tools domeinnaam kan daarom op verschillende manieren worden ingezet.