Wij bieden goedkope shared-hosting voor een betaalbare prijs !

 
 

7 nieuwe gTLD’s live

Home > 7 nieuwe gTLD’s live
 
Gepost door op augustus 27, 2014 in |

Vandaag (27-08-2014) gaan er 7 nieuwe extensies live: .black, .hiv, .discount, .fitness, .furniture, .schule, .hamburg !

.black – (28,22 p/j)
De .black domeinnaam is in het leven geroepen voor degenen die een fascinatie of associatie hebben met de kleur zwart. Het .black domein is op allerlei manieren in te zetten, afhankelijk van wat uw wensen zijn. Bent u betrokken bij de gothic subcultuur? Of wilt u informatie publiceren over koffie, zwarte gaten, mode, make-up of despressies? Ook dan is .black een origineel domein

.hiv – (141.95 p/j)
Hiv staat voor humaan immunodeficiëntievirus en is het virus dat verantwoordelijk is voor de ziekte aids. Om ook online aandacht voor dit virus te genereren, is er de .hiv extensie. Met een .hiv domeinnaam kunnen artsen, onderzoekers, fondsen, patiënten, betrokkenen en andere geïnteresseerden een plek op internet creëren waar hiv en aids centraal staan, of het nu om fondsenwerving, onderzoek of persoonlijke verhalen gaat.

.discount – (20.49 p/j)
De woorden ‘Nederlander’ en ‘zuinigheid’ gaan hand in hand. Voor degenen die altijd op zoek zijn naar de beste kortingen is er de .discount extensie. Wilt u een webshop openen waar flink wordt gestunt met kortingen? Kies dan voor een .discount extensie. Uw doelgroep ziet dan namelijk al in uw domeinnaam dat ze bij u aan het juiste adres is voor korting. Daarnaast bent u online beter vindbaar.

.fitness – (20.49 p/j)
Wereldwijd is fitness erg populair: het is relatief goedkoop, makkelijk en dichtbij huis. Ook omdat men de voordelen van een gezondere levensstijl heeft ontdekt, raken de fitnessscholen steeds voller. Met een .fitness domeinnaam speelt u hierop in. Of u nu de houder bent van een fitnessschool, handelt in fitnessapparatuur of online fitnesstrainingen geeft: de .fitness extensie is een goede manier om uw bezigheden te promoten of uw doelgroep te informeren.

.furniture – (30.49 p/j)
Nu online winkelen steeds populairder wordt, kopen velen hun meubilair ook online. Wilt u uw eigen webshop in meubels? Kies dan voor een afgebakend domein: .furniture. Dit zorgt ervoor dat uw klanten u makkelijker vinden in zoekmachines. Daarnaast is de .furniture extensie ook prima geschikt voor ieder die zich bezighoudt met meubels: denk aan meubelmakers, interieurstylisten, inkopers of binnenhuisarchitecten.

.schule – (13.49 p/j)
‘Schule’ is het Duitse woord voor school, en kan op allerlei vlakken worden ingezet. De .schule extensie is ideaal wanneer u zich bezighoudt met het Duits(talig)e onderwijs, bijvoorbeeld als u leerkracht, onderwijswetenschapper of bestuurder van een educatieve organisatie bent. Omdat uw domeinnaam het achtervoegsel ‘schule’ bevat, bent u ook nog eens beter vindbaar in zoekmachines.

.hamburg – (24.22 p/j)
Het noordelijk gelegen Hamburg is de tweede stad van Hamburg en telt bijna 2 miljoen inwoners. Hamburg is een echte handelsstad door haar gunstige ligging aan de Elbe. Doet u zaken in Hamburg? Dan is de .hamburg extensie een uitkomt. Door voor een .hamburg domeinnaam te kiezen, weet uw doelgroep u makkelijker te vinden en zoekmachines, en is het gelijk duidelijk dat ze bij u aan het juiste adres zijn voor zaken in Hamburg.