Wij bieden goedkope shared-hosting voor een betaalbare prijs !

 
 

7 nieuwe gTLD’s live

Home > 7 nieuwe gTLD’s live
 
Gepost door op september 3, 2014 in |

Vandaag (03-09-2014) gaan er 7 nieuwe extensies live: .gratis, .credit, .creditcard, .audio, .hiphop, .juegos, .claims

.gratis – (€13,49)
In de lage landen zijn we dol op gratis: gratis entreekaartjes voor een festival, gratis goodies op een beurs of gratis servies wanneer u hard genoeg spaart. Ook online worden veel gratis producten en diensten aangeboden. Met het .gratis domein is er nu de ultieme kans om uw website in de belangstelling te zetten. Omdat het woord niet alleen in het Nederlands, maar ook in onder andere het Engels, Frans, Duits en Spaans wordt begrepen, kunt u met een .gratis domeinnaam een grote groep bereiken.

.credit – (€60,95)
Met het .credit domein is er een plek op internet beschikbaar speciaal voor degenen die zich bezighouden met kredieten en andere vormen van financiering. Werkt u voor een financiële instelling? Verstrekt u kredieten? Dan kunt u een .credit domeinnaam inzetten om uw doelgroep aan te spreken. Door de .credit extensie is uw domeinnaam namelijk makkelijker te vinden in zoekmachines en weten uw klanten dat ze bij u aan het juiste adres zijn.

.creditcard – (€86,95)
Wist u dat er in 2010 meer dan 2 miljard creditcards in omloop waren? Deze methode van betalen, waarbij geld pas achteraf van de rekening wordt afgeschreven, is immens populair. Ook op internet heeft de creditcard haar eigen domein: de .creditcard extensie. Dit domein is ideaal voor banken, creditcardbedrijven en financieel adviseurs. Zij kunnen met .creditcard hun klanten informeren en adviseren.

.audio – (€10,49)
Audio is omvattender dan alleen muziek. Met audio wordt niet alleen naar geluid, maar ook naar de achterliggende techniek verwezen. De .audio extensie is daarom op verschillende manieren inzetbaar. Bent u een specialist op het gebied van muziek? Houdt u zich bezig met geluid in films, theater of televisie? Of verkoopt u geluidsapparatuur? Kies dan voor een gespecificeerde .audio domeinnaam.

.hiphop – (€13,95)
Hiphop vertegenwoordigt een muziekstroming, maar ook een culturele beweging. Hiphop heeft de laatste decennia invloed gehad in de manier van praten, kleden en dansen in bepaalde subculturen. De .hiphop extensie is bedoeld om alle hiphopthema’s een eigen plek op het internet te geven. Het domein is ideaal wanneer je een hiphopartiest of -band promoot, of je een platform wilt creëren over de laatste hiphoptrends op het gebied van muziek, fashion, dans of kunst.

.juegos – (€10,49)
‘Juegos’ is het Spaanse woord voor ‘spelletjes’. Aangezien ongeveer 500 miljoen mensen Spaans spreken, kunt u met een gerust hart kiezen voor de .juegos extensie. Juegos slaat niet alleen terug op spelletjes, maar ook op speelgoed, sport en de gokindustrie. Houdt u zich bezig met 1 van die onderwerpen en wilt u de Spaanstalige markt aanspreken? Dan kunt u uw website ideaal marketen met een .juegos domeinnaam.

.claims – (€29,49)
Procedurele handelingen die worden gedaan door verzekeraars vinden steeds vaker online plaats. Ook voor het indienen van claims kunt u op internet terecht. Wilt u een platform oprichten waar men claims kan indienen? Dan is het .claims domein een goede optie. Door de .claims extensie is uw website beter te vinden in zoekmachines en weten uw bezoekers dat u degene bent waarmee ze zaken kunnen doen.