Wij bieden goedkope shared-hosting voor een betaalbare prijs !

 
 

9 nieuwe gTLD’s live

Home > 9 nieuwe gTLD’s live
 
Gepost door op juli 26, 2014 in |

Vandaag (26-07-2014) gaan er 9 nieuwe extensies live: .media, .consulting, .lease, .pictures, .moe, .tokyo, .voting, .kaufen, .associates !

.media – (€20,49 p/j)
Of u nu een nieuwsmagazine beheert of gastheer bent in een realiteits TV programma. een .media domeinnaam maakt een headline-waardig webadres. Het werkt net zo goed voor media kunstenaars, grafisch ontwerpers en digitale uitgevers op zoek naar een beschrijvend webadres.

.consulting – (€20,49 p/j)
Consultants zijn raadgevers. Overal ter wereld vind je consultancies, of adviesbureaus, die advies geven aan hun klanten: zowel particulier als zakelijk. Of de consultants nu advies geven over strategie, financiën, management of IT-oplossingen, voor hen is er het .consulting domein. Met een .consulting domein weet de doelgroep waarvoor de website is bedoeld en is de raadgever beter vindbaar in zoekmachines.

.lease – (€20,49 p/j)
Gemaakt voor bedrijven die auto’s, huizen of toestellen leasen,. Lease is ook een passende webadres voor makelaars, verhuurbedrijven en contract specialisten.

.pictures – (€9,49 p/j)
Aangezien tegenwoordig bijna iedereen de beschikking heeft over een camera, zijn foto’s meer dan ooit overal aanwezig. Foto’s worden gedeeld via speciale fotografiefora, sociale media of blogs. Met een .pictures domein geeft u duidelijk aan voor wie uw website is bedoeld: voor degenen die foto’s willen maken, bewerken, bekijken of beoordelen.

.moe – (€13,99 p/j)
Het woord “moe” (in het Japans uitgesproken als “moh-ay”) is een woord diep geworteld in de Japanse Otaku cultuur.
Het wordt vaak gebruikt om een ​​bepaald type van “schattig” of “cute” aan fictieve personages, mensen, dieren, enz. te koppelen

.tokyo – (€10,49 p/j)
Het .Tokyo domeinextensie is een gloednieuw domein gTLD waar iedereen hun merk en stad mee kan bevorderen, zowel internationaal als lokaal.
Of u woont in tokyo, een eigen bedrijf heeft of gewoon van de stad Tokyo houd, deze domeinnaam is perfect voor u!

.voting – (€30,49 p/j)
Stemming en of poll dienst online? .Voting is een veilige domeinnaam extensie voor elke stem en of klantervaring, of het nu gebruikt wordt door een bedrijf voor marketing onderzoek, een organisatie om activiteit te meten, of een individu op zoek naar meningen van anderen, zolang deze diensten zich houden aan strikte richtlijnen ter bescherming van de persoonlijke gegevens van degenen die stemmen. Als zodanig zal de .voting domein een domeinnaam extensie zijn voor kiezers om zoveel mogelijk informatie te krijgen als mogelijk.

.kaufen – (€20,49 p/j)
Zoals de Duitse equivalent van het werkwoord “om te kopen”, “kaufen” is uitgegroeid tot een industrie standaard woord in de Duitstalige markten, waarmee het 75 miljoen internetgebruikers vertegenwoordigt. .Kaufen biedt een unieke, relevante en flexibele domeinnaamextensie voor de Duitse e-commerciële markt om online uit te breiden en het ontwikkelen van een verkoopbaar product/dienst in Duitsland, het kan gebruikt worden door een individu, groep of bedrijf, waardoor dit TLD de perfecte keuze voor winkelpuien, forums, blogs, review sites, en consumentenbladen.

.associates – (€20,49 p/j)
“Associates” is een gemeenschappelijke achtervoegsel voor bedrijfsnamen, en met .associates is het mogelijk om krediet te geven aan vennoten en partnerorganisaties waarmee u vertrouwde zaken doet. De extensie .Associates is een perfecte gTLD voor juridische, bouwkundige, risicokapitaal, leningen en of krediet bureaus die vaak gebruik maken van vennoten in hun titel, of voor ieder individu, bedrijf of groep die bouwt, onderhoudt, en werft voor vennoten.