Wij bieden goedkope shared-hosting voor een betaalbare prijs !

 
 

9 nieuwe gTLD’s live

Home > 9 nieuwe gTLD’s live
 
Gepost door op augustus 6, 2014 in |

Vandaag (06-08-2014) gaan er 9 nieuwe extensies live: .town, .toys, .university, .reisen, .fail, .financial, .limited, .wtf, .reise !

.town – (€20.49 p/j)
Breng gamers, scrapbookers, skiërs, studievrienden, hippies, martini-drinkers, of welke groep dan ook, samen in je eigen .town om verhalen en tips uit te wisselen en te socialiseren. Het is ook een goede plek voor bedrijven, groepen, overheidsinstellingen of bloggers die lokale producten en services verkopen en beoordelen.

.toys – (€20.49 p/j)
Dit korte en makkelijk te onthouden domein is gemaakt voor speelgoedwinkels, fabrikanten, distributeurs, winkeliers, gadgetreviewers en anderen die zich bezig houden met alles wat leuk is.

.university – (€30.49 p/j)
Dit domein is gemaakt voor hoger onderwijs en de perfecte plek om huidige en komende studenten meer te vertellen over jou, cursussen, opleidingen en meer. Als jij je bezig houdt met het klaarstomen van de leiders van de toekomst, dan is .university het domein voor jou.

.reisen – (€13.99 p/j)
Duitsers staan bekend om hun liefde voor reizen. Als je een Duitssprekende reisagent, reisadviseur, eigenaar van een verhuurbedrijf of avonturenblogger bent, dan is .reisen dé plek voor je onlinebedrijf.

.fail – (€20.49 p/j)
Is het jou ook opgevallen dat je jezelf automatisch beter voelt als iemand anders voor gek staat? .fail is geschikt voor alles wat grappig, pijnlijk of genant is — of het nu om viral video’s of blunders van beroemdheden gaat.

.financial – (€30.49 p/j)
Investeerders. Financieel analisten. Als je met geld je geld verdient, is .financial de beste keuze voor je webadres. Hij is ook perfect voor instanties die beurzen en leningen verstreken, en voor blogs over geld en hoe je ermee om moet gaan.

.limited – (€20.49 p/j)
Wil je een topproduct of een exclusieve collectie aanbieden aan je huidige klantenkring? .limited is jouw online showroom. Het is ook een elegante keuze voor bedrijven die een Limited Liability Company zijn of een groep met het woord ‘limited’ in de naam.

.wtf – (€20.49 p/j)
Zeg “Dit ga je echt niet geloven!” met een .wtf. Dit domein is perfect voor websites die zich richten op alle ongelofelijke dingen die we doen – van ongelofelijk tot ongelofelijk flauw.

.reise – (€56.95 p/j)
“Reise” betekent reis, en is een relevant en zeer gezochte term in de Duitstalige regio’s. speciaal geschikt voor de reisbranche en haar klanten. biedt een herkenbare TLD te zoeken naar informatie, tickets, en diensten, waardoor dit TLD een slimme investering voor een reisbureau, hotel exploitant, gids, of restaurateur ingehaakt in de toeristische sector.