Reseller hosting

hosting

Reseller Webhosting voor uw klanten nodig?

Reseller hosting kiezen voor uw klanten is de oplossing !
Reseller Webhosting is het huren van schijfruimte en dataverkeer om uw website wereldwijd online te hebben. Mangelot Hosting levert Reseller webhosting pakketten, Reseller hosting staat voor webhosting op een gedeelde server die u kunt indelen al naar gelang uw pakket keuze wat betreft schijfruimte en dataverkeer, emailaccounts, MySQL databases etc… Hierbij staat uw website op een geavanceerde server waar meerdere websites op staan (shared = gedeeld). Deze zogeheten resell webservers staan dag en nacht beschikbaar op het wereldwijde internet. Reseller hosting heeft als voordeel dat een enkele server voor meerdere sites gebruikt wordt. Dit leverd een stuk kostenbesparing op in plaats van het gebruik van een eigen dedicated Server. Veel sites zijn nooit druk en belasten de server nooit zwaar. Maar ook bij zware sites is reseller webhosting handig. Zo wordt de server evenredig belast als soms de ene site druk is, soms de andere. Dit levert voor u als klant dus geld op, maar het is ook veel beter voor het milieu, (stroom-besparing dus minder CO2 uitstoot, daar doen we het toch voor). Reseller webhosting is daarom flink goedkoper dan een eigen dedicated Server. Verder is het bij resellen van webhosting niet noodzakelijk dat u over technische kennis beschikt. Het beheer en het onderhoud van de server ligt in handen van Mangelot Hosting, wij verzorgen de updates en de eventuele uitbreidingen voor de toekomst. Als u uw klanten websites bij Mangelot Hosting wilt onderbrengen, regelen wij dit snel voor u, binnen enkele ogenblikken ontvangt u de instellingen van uw resell account in uw email. Waardoor u direct kunt beginnen met het opzetten of verhuizen van uw website op onze reseller webhosting servers. Mangelot Hosting biedt verschillende resell webhostingpakketten aan, zodat u uw website onder uw eigen domeinnaam kunt plaatsen.

Goedkope Reseller webhosting, reseller webhosting best getest eigenschappen

Uw website onderbrengen op onze resell hosting servers?

  • Meer dan 99% uptime van ons redundante hosting netwerk tussen Enschede en Amsterdam en dat zelfs sinds 2004.
  • Gratis Installatron, Hiermee installeert u ruim 40 opensource programma’s voor uw website, bijv. forums, fotoalbum, cms, webwinkel.. en veel meer
  • Bij al onze webhosting pakketten gratis tot meer dan 95% Antivirus beveiliging en Antispam filtering.
  • Dagelijks een gratis backup van al uw webhosting pakketten (incl. emailaccounts, mysql databases, statistieken etc..) compleet betekent bij ons COMPLEET !!
  • Razendsnelle laadtijd van uw website dankzij Dual Quad Xeon Servers, met genoeg geheugen en een redundante 1Gbps verbinding met internet.
  • Geen verborgen kosten voor bijvoorbeeld setup, administratie, configuratie etc.. of wat voor rare onzin dan ook.
  • Geen stilzwijgende verlenging, U ontvangt netjes een email en/of SMS aan het einde van de looptijd! makkelijk toch?
  • Daarnaast: Onze service krijgt u er uiteraard ook gratis bij!
directadmin reseller hosting panel

Vragen over onze reseller webhosting diensten? stel ze gerust. Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie over onze aangeboden reseller webhosting en/of de verschillen tussen deze resell webhostingpakketten. wij geven u de keuze uit 2 soorten pakketten al naar gelang de verwachte schijfruimte en dataverkeer verbruik. Er zit zeker iets voor uw bedrijf bij. Webhosting bestelt en betaald u snel en eenvoudig online. Komt u er niet uit? of heeft u vragen? aarzel dan niet wij zitten voor u klaar om u te ondersteunen !