Wij bieden sinds 2004 webhosting voor de goedkoopste prijs!

 
 

Comodo SSL-certificaten

 

Comodo SSL Certificaat

Comodo SSL Certificaat is de snelste en meest kosteneffectieve manier voor een online zakelijke transacties van de klant te beschermen
Afgezien van hun lage kosten, wordt elk certificaat ook geleverd met een grote toegevoegde waarde pakket, waardoor ze ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven maakt. Het kiezen van Comodo SSL betekent dat uw site zal genieten van de hoogste beveiligingsniveaus en je zult ook extra tools ontvangen die het klanten vertrouwen verhoogd en dus de omzet kan laten stijgen.

Comodo SSL Certificaten

SSL-certificaat voor uw website

Comodo SSL Certificaten

Hoog SSL vertrouwen verhoogd de omzet
Comodo root certificaten zijn embedded in alle grote browsers en apparaten en worden vertrouwd door 99,9% van de internet populatie. Onze Certificaten zal uw website of server te beveiligen met volledige 128/256 bit encryptie, toegewijde klantenondersteuning en tot $ 1.750.000 Garantie. Comodo’s unieke ‘point-to-verify’ technologie toont real-time controle van uw bedrijf referenties en onze garantie wanneer een bezoeker met hun muis over de siteseal gaat. 2048-bits handtekeningen en maximaal 256 encryptie met de hoogste mogelijke niveaus van veiligheid voor uw klanten.

PositiveSSL Certificaten

128 bit SSL-certificaten ontworpen voor het versleutelen van websites met een laag volume online transacties. Vertrouwd door meer dan 99,3% van de huidige internetgebruikers, Positive SSL is de oplossing voor nieuwe websites of omgevingen waar vertrouwen is vastgesteld en entiteit controle (voor identity assurance) niet nodig is. Positive SSL Certificaten dragen een $10.000 garantie.

Bestel realtime een Comodo PositiveSSL-certificaat
U heeft al een Positive SSL Certificaat voor

6.83 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 11.95

Comodo Positive SSL Multi Domain

Veilig meerdere unieke domeinen en subdomeinen op één Unified Communications Certificate (UCC). Spaar geld dan het kopen van individuele certificaten en consolideren van uw certificaat behoeften in een UCC ondersteund door MS & reg; Exchange 2007/2010 en OCS 2007. geschikt voor maximaal 100 unieke domeinen.
U heeft al een Positive SSL Multi Domain Certificaat voor

17.06 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 29.86

Positive SSL Wildcard Certificaten

128 bit SSL-certificaten ontworpen voor het versleutelen websites met laag volume online transacties. Vertrouwd door meer dan 99,3% van de huidige internetgebruikers, Comodo Positive SSL is de oplossing voor nieuwe websites of omgevingen waar vertrouwen is vastgesteld en de entiteit controle (voor identity assurance) is niet nodig. Positive SSL Certificaten dragen een $10.000 garantie. met deze wildcard is het mogelijk meerdere sub domeinnamen te koppelen aan één enkel certificaat.

Bestel realtime een Comodo PositiveSSL Wildcard certificaat
U heeft al een Positive SSL Wildcard Certificaat voor

80.76 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 141.34

Comodo Essentiele SSL Certificaten

Een Comodo Essential SSL Certificaat biedt een snelle kosten efficiënte oplossing om uw klanten transacties veilig te stellen. Wat nog belangrijker is, uw klanten zijn verzekerd dat het veilig is om zaken te doen met u, omdat gevoelige informatie wordt versleuteld en privé blijft.

Bestel realtime een Comodo Essentiele SSL-certificaat
U heeft al een Essentiele Certificaat voor

13.59 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 23.79

Comodo Essentiele Wildcard SSL Certificaten

Een Comodo Essential Wildcard SSL Certificaat biedt een snelle kosten efficiënte oplossing om uw klanten transacties veilig te stellen over meerdere subdomeinnamen. Wat nog belangrijker is, uw klanten zijn verzekerd dat het veilig is om zaken te doen met u, omdat gevoelige informatie wordt versleuteld en privé blijft op elk subdomein.

Bestel realtime een Comodo Essentiele Wildcard SSL-certificaat
U heeft al een Essentiele Wildcard Certificaat voor

84.18 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 147.31

Comodo Extended Validation Certificaten

Extended Validation (EV) SSL-certificaten geven de hoogste mate van zekerheid, perfect voor geruststelling van uw bezoekers. De groene adresbalk, exclusief voor EV SSL, biedt visuele zekerheid voor bezoekers dat de site wordt gecontroleerd en geborgd.

Bestel realtime een Comodo Extended Validation certificaat
U heeft al een Comodo EV Certificaat voor

158.11 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 276.70

Comodo EV SSL Multi Domain Certificaten

EV Multi-Domain SSL Certificaten (MDC) zijn de gemakkelijke en kosteneffectieve oplossing voor online bedrijven op zoek naar meerdere websites te beveiligen met één certificaat. Net als gewone EV certificaten geven MDC ook de vertrouwenwekkende groene adresbalk om bezoekers van de website weer te geven en zorgen voor de hoogste niveau van SSL-beveiliging.
U heeft al een EV SSL Multi Domain Certificaat voor

271.86 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 475.76

Comodo Instant SSL Certificaten

128 bit SSL-certificaten ontworpen voor het beveiligen van toonaangevende websites, evenals intranetten en extranetten. Vertrouwd door meer dan 99,3% van de huidige internetgebruikers, Instant SSL is de professionele oplossing voor beveiligen van uw webserver. Instant SSL Certificaten dragen een garantie van $10.000.

Bestel realtime een Comodo Instant SSL-certificaat
U heeft al een Instant SSL Certificaat voor

32.99 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 57.73

Comodo Instant SSL Pro Certificaten

Een InstantSSL Pro Certificaat geeft u en uw klanten de betrouwbaarheid om transacties te voltooien met de zekerheid dat niemand anders deze kan lezen of wijzigen als deze informatie wordt verstuurd via het internet. Dit leidt tot verhoogde bezoeker succespercentage, lagere site bounce presentages en een stijging van de gemiddelde aankoopprijs.
U heeft al een Instant SSL Pro Certificaat voor

42.09 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 73.65

Comodo Premium SSL-certificaat

Instant SSL Premium Certificaten geeft u en uw klanten compleet bescherming van transacties met de zekerheid dat niemand anders deze kan lezen of te wijzigen als deze informatie wordt verzonden over het internet. Dit leidt tot verhoogde bezoeker omrekeningskoersen, lagere site bounce presentages en een stijging van de gemiddelde koopsom.
U heeft al een Premium SSL Certificaat voor

55.74 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 97.54

Comodo Premium Wildcard certificaat

Beveilig meerdere websites met een enkele PremiumSSL Wildcard certificaat. Voor organisaties hosten van een enkele domeinnaam maar met verschillende subdomeinen (bijv secure.comodo.com, www.comodo.com, accounts.comodo.com), de Wildcard-certificaat is een kosteneffectieve en efficiënte middel om alle subdomeinen zonder de noodzaak om meerdere certificaten te beheren. Alle functies, compatibiliteit en garantie van PremiumSSL opgenomen.
U heeft al een Premium Wildcard Certificaat voor

135.00 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 236.25

Comodo Multiple Domain Certificaat

Veilig meerdere unieke domeinen en subdomeinen op één Unified Communications Certificate (UCC). Geld besparen op de individuele certificaten en consolideren van uw certificaat behoeften in een UCC ondersteund door MS ® Exchange 2007/2010 en OCS 2007.
U heeft al een Multiple Domain Certificaat voor

101.24 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 177.16

Comodo Unified Communication (UC)

Veilig meerdere unieke domeinen en subdomeinen op een enkele Unified Communications Certificate (UCC). Geld besparen op de individuele certificaten en consolideren van uw certificaat behoeften in een UCC ondersteund door MS ® Exchange 2007/2010 en OCS 2007.
U heeft al een Unified Communication Certificaat voor

101.24 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 177.16

Comodo Code Signing-certificaten

Wat is de Code Signing? Als klanten software kopen in een winkel, dan is de bron van die software is duidelijk. Klanten kunnen vertellen wie de software heeft gepubliceerd, en ze kunnen zien of de verpakking is geopend. Deze factoren kunnen klanten laten beslissen om de software aan te schaffen en het “vertrouwen” in het product te vergroten. Klanten die het downloaden van internet met een digitale id ondertekend Active X-besturingselementen, dynamic link libraries,.cab bestanden en of HTML-inhoud van uw site kunnen vertrouwen dat de code komt echt van u is en niet gewijzigd of beschadigd is, omdat het is gemaakt en ondertekend doormiddel van code signing. Digitale id’s dienen als virtuele “shrink wrap” voor uw software: nadat u uw code heeft ondertekent, en er wordt mee geknoeid op enigerlei wijze, dan verbreekt de digitale handtekening en geven een melding aan de klanten dat de code ergens anders is geweest cq. is veranderd en dus is niet meer betrouwbaar is.

Bestel realtime een Comodo Code Signing certificaat
U heeft al een Code Signing Certificaat voor

67.11 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 117.45