Wij bieden sinds 2004 webhosting voor de goedkoopste prijs!

 
 

GeoTrust SSL-certificaten

 
Geotrust SSL-certificaten

GeoTrust QuickSSL Premium Certificaten

Beveilig uw website snel. GeoTrust ® QuickSSL ® Premium-certificaten zijn een van de snelste manieren voor u om te beginnen met het beschermen van online transacties en applicaties met SSL. De automatische authenticatie en uitgifteproces duurt slechts enkele minuten om zo dus snel uw QuickSSL Premium SSL-certificaat te krijgen. Tevens is het beheren en het verlengen van uw certificaten in een handomdraai geregeld. Met GeoTrust, goedkope SSL krijg je zonder veel moeite gemak, keuze, of betrouwbaarheid.

GeoTrust True BusinessID met Extended Validation (EV)

Maak een sterke veiligheidsverklaring met de groene adresbalk. GeoTrust ® True BusinessID met EV (Extended Validatie) is een premium business-class SSL-beveiliging product, visueel bevestigt het een van de hoogste niveau’s van authenticatie beschikbaar onder SSL-certificaten.

GeoTrust True BusinessID certificaten

Business-class SSL. Maar dan beter! wanneer het gaat om SSL te selecteren beveiliging voor uw bedrijf, heb je een veel keuzes. Met GeoTrust, is die beslissing heel eenvoudig. GeoTrust ® True BusinessID SSL-certificaten laten uw klanten weten dat uw site betrouwbaar is en dat u en hun veiligheid serieus genoeg is om uw certificaat door een beveiligingsbedrijf (CA) te laten valideren.

GeoTrust True BusinessID Multi-Domain Certificaten

Met een GeoTrust True BusinessID Multi-Domain certificaat, kunt u tot 25 domeinnamen toevoegen, bewerken of verwijderen gedurende de levensduur van de certificaat. U kunt domeinnamen toevoegen, bewerken of verwijderen van eventuele extra domeinnamen doormiddel van SAN tijdens het inschrijvingsproces of op enig moment gedurende de levenscyclus van het certificaat.

GeoTrust True BusinessID Wild card Certificaten

Beveilig meerdere hostnames tegen minimale kosten. Of het uw bedrijf homepage is of uw e-mail server hostname, de bescherming van gevoelige informatie is uw doel en ook ons doel. Daarom bieden wij GeoTrust ® True BusinessID Wildcard SSL-certificaten. Met een True BusinessID Wildcard certificaat, krijg je een hoog niveau van encryptie en authenticatie voor onbeperkt hostnames op een onbeperkt aantal servers, allemaal met één certificaat met een dynamische datum, inclusief een GeoTrust True Site Seal om direct weer te geven, zodat uw website bezoekers zullen weten dat uw veiligheid hoog en betrouwbaar is.

GeoTrust True BusinessID met Extended Validation (EV) Multi Domein

EV SSL kan u helpen om uw website te beschermen tegen phishing en het verhogen van uw klant transacties. True BusinessID met EV wordt geleverd met de hoogste niveaus van identiteit authenticatie, tot 256-bit encryptie, en de GeoTrust True Site ® verzegeling, om u zo te helpen het maximale uit uw Internet beveiliging en online verkoop te halen.