Symantec / VeriSign SSL certificaten

Symantec – Verisign SSL Certificaat

Veiligheid en vertrouwen zijn essentieel voor online zakendoen.
Zonder een beveiligde website en of zichtbaar teken van online vertrouwen, zal de consument minder geneigd zijn om te verblijven op uw website en een transactie met u aan gaan. Het VeriSign zegel is de meest erkende keurmerk op het internet en is gewijzigd in het Symantec logo in april 2012 na overname door Symantec, Het nieuwe Norton Secured Seal word sindsdien standaard weergegeven, 650 miljoen keer per dag op meer dan 100.000 websites in 165 landen en in zoekresultaten, evenals partner shopping sites en product beoordeling webpagina’s.

Symantec SSl certificaten
Norton secure ssl
SSL certificaat voor uw website

Symantec – VeriSign erkend keurmerk in SSL Certificaten

Symantec Verisign De meest erkende keurmerk op het internet
De VeriSign Checkmark, een deel van de meest erkende keurmerk op het internet, zal worden gecombineerd met de toonaangevende naam in persoonlijke bescherming technologie, Norton. Zelftests van Symantec blijkt dat de nieuwe afdichting behoudt de hoge mate van erkenning en vertrouwen dat VeriSign zegel posters waarde.

Symantec – Verisign Secure Site Pro met EV

True 128-bit Extended Validation SSL Certificaten. De meest vertrouwde en veilige keuze voor website veiligheid, helpt bij het aantrekken van meer klanten op uw site en geeft hen het vertrouwen om hun transacties te voltooien, met de sterkste SSL-encryptie beschikbaar voor de meeste bezoekers van de site. Symantec ® Secure Site Pro met EV omvat premium SSL en meer in een enkele oplossing.

U heeft al een Symantec – Verisign Secure Site Pro met EV SSL Certificaat voor

1,079.49 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 1,889.10

Symantec – Verisign Secure Site met EV

Extended Validation SSL Certificaten. Het aantrekken van meer klanten naar uw site en geef ze het vertrouwen om hun online transacties te voltooien met behulp van Symantec ® Secure Site met EV, premium SSL en meer in een enkele oplossing. uiteraard voorzien van een groene adresbalk voor groot vertrouwen bij uw afnemers.

U heeft al een Symantec – Verisign Secure Site met EV SSL Certificaat voor

722.31 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 1,264.05

Symantec – Verisign Secure Site Pro

True 128-bit SSL Certificaten. Schakel elke website bezoeker om naar de sterkste SSL ervaren encryptie voor hen beschikbaar en genereer meer klanten naar uw site met behulp van Symantec ® Beveiligde Site Pro, premium SSL en meer in een enkele oplossing.

U heeft al een Symantec – Verisign Secure Site Pro SSL Certificaat voor

681.36 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 1,192.39

Symantec – Verisign Secure Site

SSL Certificaten Bescherm de overdracht van gevoelige gegevens op websites, intranetten en extranetten en verzekeren uw klanten van een juiste keuze als het gaat om veiligheid en vertrouwen met behulp van Symantec ® Secure Site, premium SSL en meer in één oplossing.

U heeft al een Symantec – Verisign Secure Site SSL Certificaat voor

294.61 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 515.58

Symantec – Verisign Code Signing

Voor ontwikkelaars en uitgevers van software van actieve inhoud, code signing vermindert foutmeldingen en bouwt vertrouwen in je reputatie. Symantec ® Code Ondertekening Certicaten voor Microsoft ® Authenticode ® verifiëren uw identiteit en valideren code integriteit.

U heeft al een Symantec – Verisign Code Signing Certificaat voor

396.99 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 694.73

Symantec Safe Site – Verisign Trust Seal

De Symantec Trust ™ Verzegeling toont de wereld dat Symantec uw identiteit van uw site heeft bevestigd en is geslaagd voor de Symantec malware scan. De grootste bedrijven in de wereld stellen hun websites veilig met Symantec en inspireren vertrouwen door het tonen van de Symantec zegel. om uw website vertrouwen te laten uitstralen, geloofwaardigheid en loyaliteit te bouwen kies dan voor een Symantec Seal.

U heeft al een Symantec Safe Site – Verisign Trust Seal SSL Certificaat voor

250.25 per jaar

Extra hoge korting bij langere looptijd !
2 jaar voor slechts 437.94