Wij bieden de goedkoopste webhosting voor de laagste prijs !

 
 

Wat is SSL

Home > SSL certificaten > Wat is SSL
 

Wat is SSL

SSL (Secure Sockets Layer) is de standaard beveiligingstechnologie voor de oprichting van een versleutelde verbinding tussen een webserver en een browser. Deze koppeling zorgt ervoor dat alle data die tussen de webserver en browsers privé integraal blijven. SSL is een industrie standaard en wordt gebruikt door miljoenen websites voor de beveiliging van hun online transacties met hun klanten.

SSL certificaat nodig?

Om een ​​SSL-verbinding met een web server te maken is een SSL-certificaat noodzakelijk. Wanneer u ervoor kiest om SSL te activeren op uw webserver wordt u gevraagd om een ​​aantal vragen over de identiteit van uw website en uw bedrijf te voltooien. Uw webserver maakt vervolgens twee cryptografische sleutels – een Private Key en een Public Key.

De publieke sleutel hoeft niet geheim te zijn en is geplaatst in een Certificate Signing Request (CSR) – een gegevensbestand met uw gegevens. U moet deze CSR indienen tijdens de SSL Certificaat aanvraagprocedure bij een Certification Authority (CA), deze CA zal uw gegevens valideren en bij goedkeuring het SSL Certificaat uitgeven met daarin uw gegevens en waarmee u het gebruik van SSL kunt activeren. Uw webserver zal vergelijkingen met uw uitgegeven SSL Certificaat en uw Private Key maken om zo de validatie te bevestigen. Uw webserver zal dan in staat zijn om een ​​versleutelde HTTPS verbinding tussen de website en uw bezoeker webbrowser te maken.

De complexiteit van het SSL-protocol zal niet onzichtbaar blijven aan uw klanten. In plaats van hun browsers bieden hen een belangrijke indicator om hen te laten weten dat ze op dit moment beveiligd door een SSL-versleutelde sessie (controleren kan door het slotje in de rechter bovenhoek aan te klikken dit geeft uw SSL Certificaat details weer). Alle SSL-certificaten worden uitgegeven aan zowel bedrijven of wettelijk aansprakelijk individuen.

SSL certificaat voor uw website

SSL verzorgt een beveiligde verbinding met een website.

Een SSL Certificaat zal uw domeinnaam, uw bedrijfsnaam, uw adres, uw stad, uw staat en uw land. Het zal ook de vervaldatum van het certificaat en de gegevens van de Certification Authority (CA) verantwoordelijk voor de uitgifte van het certificaat bevatten. Wanneer een browser verbinding maakt met een beveiligde site zal deze tevens het certificaat controleren of deze vervaldatum niet is verstreken, en of dat deze is uitgegeven door een certificeringsinstantie (Certification Authority (CA)) die browser vertrouwt, en dat het wordt gebruikt door de website waarvoor het is afgegeven . Als het niet lukt op een van deze controles zal de browser een waarschuwing aan de bezoeker geven dat het certificaat niet betrouwbaar is.

Hoe bestel ik een SSL certificaat bij mijn hostingpakket?

Het bestellen van een certificaat is heel makkelijk u besteld uw gewenste hosting pakket en geeft tijdens de bestel procedure op dat u een ssl certificaat er bij wilt (zie extra opties).
U ontvangt na uw bestelling een email met enkele verificatie gegevens die u terug moet sturen, na deze retour te hebben gekregen bestellen wij het certificaat bij de Certification Authority (CA), en koppelen deze aan uw hostingaccount. simpel toch?

Hoe bestel ik een SSL certificaat als ik geen hosting pakket bij Mangelot Hosting heb?

Het bestellen van een certificaat is heel makkelijk u besteld een certificaat op onze SSL product pagina (knop hieronder) U ontvangt na uw bestelling een email met enkele verificatie gegevens die u terug moet sturen, na deze retour te hebben gekregen bestellen wij het certificaat bij de Certification Authority (CA), en sturen u het certificaat door. simpel toch?