Automatisch verlengen diensten

Domeinnamen automatisch verlengen
U kunt domeinnaam facturen automatisch betalen vanuit uw tegoed op onze website, dit tegoed kunt u zelf beheren door het storten van een bedrag tussen de 10,- en 100,- (per transactie), nadat u het tegoed heeft bijgevuld kunt u simpel de toekomstige facturen automatisch betalen.

Log in op uw klantenaccount bij Mangelot Hosting en ga na het menu ‘mijn domeinnamen’, klik daarna in het menu op ‘mijn domeinnamen’, op de volgende pagina ziet u een overzicht van alle domeinnamen bij ons in beheer.
TIP: Desgewenst kunt u de domeinnamen ook filteren op status, actief, verlopen en /of in quarantaine om zo een duidelijker overzicht te krijgen.

Selecteer en klik bij de gewenste domeinnaam rechts op het pijltje, en selecteer ‘automatisch verlengen.’
domein automatisch verlengen uit tegoed.

Op de volgende pagina kunt u kiezen om de verlenging automatisch te activeren.
domeinnaam verlengen uit tegoed

Zodra er een nieuwe batch van facturen wordt gegenereerd, zullen de kosten direct vanuit u tegoed worden voldaan. heeft u al reeds aangemaakte facturen dan dient u deze handmatig te verlengen, uiteraard kan dit ook met hetzelfde tegoed.

Hosting diensten automatisch verlengen

Door technische/administratieve redenen is automatisch verlengen van hosting momenteel niet mogelijk, dit dient vooralsnog handmatig gedaan te worden in het klantenaccount, uiteraard kan dit wel gewoon doormiddel van het tegoed en of een andere betaal mogelijkheid.

Zoekwoorden: Tags
Was dit onderwerp nuttig voor U? Ja Nee