Directadmin wachtwoord wijzigen

DIRECTADMIN WACHTWOORD VERANDEREN.

Veranderen van uw Directadmin account wachtwoord
Om uw control panel [én klanten login] wachtwoord te veranderen, klikt u op ‘PASSWORD’ boven in het scherm. U voert uw huidige wachtwoord in en daarna tweemaal uw nieuwe wachtwoord. Klik “Submit” om te bevestigen en daarna “save”. Het control panel zal uw wachtwoord weigeren als het te kort is of ongeldige karakters bevat.

Belangrijke notitie: Deze eigenschap verandert alleen het wachtwoord van uw klanten login en control panel paswoord. Andere e-mail accounts, databases, FTP accounts, etc. Zullen niet worden beïnvloed door deze wachtwoord verandering.

Uitloggen
Om uit te loggen klikt u op de logout knop. U zult een scherm zien waarin wordt bevestigd dat u zich hebt uitgelogd.

Belangrijke notitie: Veel browsers houden uw control panel gegevens vast in het tijdelijke geheugen van desbetreffende brwoser, zelfs nog nadat u zich heeft uitgelogd. Als u niet enige bent die uw computer gebruikt, zorg er dan voor dat u alle actieve browserschermen sluit voor u uw werkstation verlaat. Dit zal het tijdelijke browser geheugen legen en zal het verder onmogelijk maken om weer in het control panel in te loggen, zonder eerst opnieuw aan te melden.

Zoekwoorden: Tags ,
Was dit onderwerp nuttig voor U? Ja Nee