Email spam filter instellen

EMAIL FILTER INSTELLEN
De filters staan u toe om bepaalde types inkomende post te blokkeren. De filters zijn universeel; u kunt namelijk niet een specifiek e-mail account blokkeren. Om filters te creëren moet u eerst toegang hebben tot “E-Mail Menu” van het control panel. Dan klikt u op “Filters”.

email filters instellen

De eerste optie geeft u de mogelijkheid om post van een specifiek e-mail adres te blokkeren. Type het volledige adres in en klik “Block”.

De tweede optie geeft u de mogelijkheid om alle post van een bepaald domein te blokkeren. Type de domein naam (zonder “www”) in en klik “Block”. U kunt alle e-mail blokkeren die een specifiek woord bevat door het woord in te typen en “Block” te klikken.” Deze eigenschap zal verboden woorden in zowel het e-mail onderwerp als inhoud zoeken.

U kunt de maximum grootte van inkomende post bepalen door een waarde in kilobytes (1024 kilobytes = 1 megabyte) in te voeren en op “block” te klikken.

De filter kan aan en uit worden gezet door op de “Enable” toets te klikken. De filter zal de meest voorkomende alinea’s woorden en adressen blokken.

Het volwassen filter kan aan- of uit worden gezet door het klikken op de “Enable” knop. Het volwassen filter zal de meest gangbare uitspraken, woorden en adressen herkennen.

Verwijderen van Filters

De filters staan in het filters menu. Dat zal er zo uitzien:

selecteer spam filter voor verwijdering

In dit voorbeeld willen we niet meer de e-mails blokken die van slechtesite.com afkomstig zijn. Controleer of alle onderwerpen zijn geselecteerd die u wilt verwijderen en klik dan op de “Delete Selected” toets.

Zoekwoorden: Tags , , ,
Was dit onderwerp nuttig voor U? Ja Nee