MX records aanpassen

MX RECORDS AANPASSEN
Gratis e-mail verstrekkers vereisen meestal dat MX veranderingen worden gemaakt om hun software te laten werken. Deze verandering laat post die is bestemd voor uw domein doorgaan naar hun server. Let erop dat het veranderen van MX record zal verhinderen dat uw POP3 accounts, forwarders, autoresponders, en mailinglijsten nog zullen functioneren.

Om de MX record te veranderen moet u eerst toegang hebben tot het “E-Mail Menu” van het control panel. Dan klikt u op het “MX Records” pictogram.

MX records aanpassen

Eerst verwijderd u de oude MX Records door te klikken op de checkbox, naast de record naam en klik “Delete Selected.” Er zouden nu geen MX records meer in de lijst moeten staan.

Dan, type de hostname in, gevolgd door een aantal spaties, aangegeven door uw e-mail provider. Dan selecteert u het level (gewoonlijk 10) van de dropdown box aan de rechterkant. Het level zal ook aan u gegeven worden door de e-mail leverancier. Klik “Add.”

Notitie: Let erop dat u een punt(.) plaatst aan het einde van de hostname.

Om de originele MX instellingen te herstellen gaat u naar uwdomeinnaam.com. en level 0 nadat u het andere MX record hebt verwijderd.

Zoekwoorden: Tags , ,
Was dit onderwerp nuttig voor U? Ja Nee