Om de back-up te verwijderen, drukt u gewoon op een adequaat pictogram.

U kunt selecteren waar u precies een back-up van wilt maken. Vink selectievakjes aan naast de instelling waarvan u de back-up wilt maken.
Druk daarna op de knop ‘Maken’ om het te bestellen.

Back-up terugzetten
U kunt uw back-ups op elk gewenst moment herstellen, u kunt dit doen door op de knop ‘Herstellen’ naast de back-up te drukken. U kunt ook enkele back-up verwijderen door op het prullenbakje te klikken.

Schakel vervolgens de opties in die u met deze actie wilt herstellen.
Opmerking: alleen back-up functies zijn hier beschikbaar om te kiezen, alle andere zijn verborgen.

Bij ‘Beheerders Back-ups’ en ‘FTP Back-ups’ secties krijgt u een lijst met back-ups gemaakt door uw Mangelot Hosting en of FTP-back-ups, u kunt ook een lijst met back-ups van een bepaalde server bekijken en terugzetten.
