SSL-certificaat CSR maken

Directadmin CSR request maken

CSR GENEREREN IN DIRECTADMIN

Het Certificate Signing Request (CSR) is een blok tekst zonder opmaak dat details bevat over uw domeineigendom en organisatie.
Het is noodzakelijk tijdens uw SSL-bestelling. Volg de onderstaande stappen om de CSR in DirectAdmin te genereren:

Log in op uw DirectAdmin-account.
Zoek het gedeelte Advanced Features en klik op SSL-certificates

Selecteer Create a Certificate Request, en vul de onderstaande velden in:
2 Letter Country Code – voer de tweeletterige afkorting in voor het land waar uw organisatie legaal is gevestigd. Bijvoorbeeld NL, BE of DE

State/Province – geef de volledige naam op van de staat waar uw bedrijf is geregistreerd. Bijvoorbeeld, Overijssel of Noord Holland

City – typ de volledige naam van de stad waar uw organisatie is gevestigd. Bijvoorbeeld Enschede of Amsterdam

Company – voer de officiële naam van uw bedrijf in. Bijvoorbeeld Mangelot Hosting BV. Voer uw volledige naam in voor een domeinvalidatie certificaat

Company Division – specificeer de afdeling die het SSL-certificaat beheert. Bijvoorbeeld IT (voor de IT afdeling binnen uw bedrijf)

Common Name – geef de volledig gekwalificeerde domeinnaam (FQDN) op die u wilt beveiligen. Bijvoorbeeld mijn-eigen-domeinnaam.nl. Als je een wildcard-certificaat hebt, voeg dan een asterisk toe voor de algemene naam (bijvoorbeeld *.mijn-eigen-domeinnaam.nl)

E–Mail – voer een geldig (bestaand) e-mailadres in.

Key-Size (bits) – de standaard sleutelgrootte is 2048 bits. Hogere waarden zijn arbeidsintensief en kunnen de prestaties van uw server beïnvloeden

Certificate type – u ziet dit veld alleen als u een oudere versie van DirectAdmin gebruikt. Het hash-algoritme dat u selecteert, heeft geen invloed op uw SSL-certificaat, omdat alle SSL-producten standaard het SHA-2-hash-algoritme bevatten.

Controleer nogmaals de velden die u zojuist hebt ingevuld en klik vervolgens op Save (opslaan)

DirectAdmin genereert nu de CSR-code en uw privésleutel.
Sla de CSR-code op lokaal op uw computer op, het kan zijn dat u deze later nodig heeft,
het opslaan moet inclusief de —–BEGIN CERTIFICATE REQUEST—– en —–END CERTIFICATE REQUEST—– kop- en voet tekst met behulp van een tekst editor zoals Kladblok.

U stuurt het naar de certificeringsinstantie (CA) en zij zullen uw certificaat ondertekenen, en u een geldig SSL-certificaat toesturen. Wat betreft de privésleutel, je hebt deze nodig tijdens de SSL-installatie. Kopieer het naar een apart bestand en bewaar het op je server en op je lokale computer.

Zodra u deze pagina sluit, is de privésleutel niet meer beschikbaar.
Opmerking: maak je geen zorgen als je de privésleutel niet ziet. DirectAdmin heeft het automatisch gekopieerd naar de SSL-installatiepagina.

Was dit onderwerp nuttig voor U? Ja Nee