Wat is shared hosting

Wat is shared webhosting

Shared hosting is een hosting-pakket waarbij men een webserver deelt met andere klanten.
De volledige capaciteit van de server wordt zo over meerdere hosting accounts verspreid.
Dit maakt dat een shared hosting account stukken goedkoper is dan wanneer men zelf instaat voor hosting of een server afhuurt.

Shared webhosting voor uw website

Webhosting is het huren van schijfruimte en dataverkeer om uw website wereldwijd online te hebben.
Mangelot Hosting levert shared webhosting pakketten, shared hosting staat voor webhosting op een gedeelde server. Hierbij staat uw website op een geavanceerde server waar meerdere websites op staan (shared = gedeeld). Deze zogeheten webservers staan dag en nacht beschikbaar op het wereldwijde internet. Shared hosting heeft als voordeel dat een enkele server voor meerdere sites gebruikt wordt. Dit levert een stuk kostenbesparing op in plaats van het gebruik van een eigen dedicated server.

Shared hosting maakt uw webhosting de goedkoopste

Veel sites zijn nooit druk en belasten de server nooit zwaar, maar ook bij zware sites is shared hosting handig.
Zo wordt de server evenredig belast als soms de ene site druk is, soms de andere.
Dit levert voor u als klant dus geld op, maar het is ook veel beter voor het milieu, (stroom-besparing dus minder CO2 uitstoot, daar doen we het toch voor).
Shared hosting is daarom flink goedkoper dan een eigen dedicated Server. Verder is het bij webhosting niet noodzakelijk dat u over technische kennis beschikt.
Het beheer en het onderhoud van de server ligt in handen van Mangelot Hosting, wij verzorgen de updates en de eventuele uitbreidingen voor de toekomst.

Zoekwoorden: Tags , ,
Was dit onderwerp nuttig voor U? Ja Nee