Wij bieden complete webhosting voor een goedkope prijs!

 
 

eenmanszaak webhosting

 

Professionele Webhosting voor Eenmanszaken

Bent u op zoek naar betaalbare eenmanszaak webhosting? Zoek niet verder! Bij Mangelot Hosting bieden wij hoogwaardige hostingdiensten tegen betaalbare prijzen, ideaal voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Met meerdere jaren ervaring in de branche, kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding aan kwaliteit.

Onze eenmanszaak hostingpakketten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kleine bedrijven en zelfstandige ondernemers. Met een gebruiksvriendelijk controlepaneel en een betrouwbaar netwerk, kunt u snel en eenvoudig uw website online krijgen en laten groeien.

Bij Mangelot Hosting streven we naar maximale klanttevredenheid. Daarom bieden we een uptime van maar liefst 99,97% sinds onze oprichting in 2004. Onze servers zijn gehuisvest in het InterDC datacenter in Enschede en verbonden met het Amsterdamse Internet Knooppunt, wat zorgt voor snelle en betrouwbare verbindingen.

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is voor eenmanszaken. Daarom worden al onze hosting- en domeinregistraties realtime verwerkt na betaling, zodat u binnen enkele minuten aan de slag kunt. Kies voor Mangelot Hosting en profiteer van professionele hostingdiensten voor uw eenmanszaak, zonder gedoe.

Wacht niet langer, laat uw eenmanszaak online groeien met Mangelot Hosting!

eenmanszaak webhosting

Interesse in snelle webhosting voor uw eenmanszaak, bekijk onze aantrekkelijke hostingpakketten!

Budget hostingpakket

2.19/maand
Ons goedkoopste webhostingpakket. is het budget hosting pakket, hoge kwaliteit en snelheid en uitgebreide script mogelijkheden, met hoge uptime, het hostingpakket voor een goedkope prijs! Nu 12 maanden met 20% korting!
Bestel nu

Medium hostingpakket

3.29/maand
Ons medium hostingpakket, Al jaren de beste keus volgens onze klanten., extra voordelige webhosting voor een actieprijs dankzij klanten ervaringen, ideaal voor opensource software zoals wordpress, joomla etc. Nu 12 maanden met 20% korting!
  • 20000 MB Schijfruimte
  • 10000 GB Dataverkeer per maand.
  • Directadmin Control panel
  • Slechts 32,99 per jaar
Bestel nu

Pro hostingpakket

8.79/maand
Professioneel hostingpakket, ideaal voor freelancer en MKB, voordelig uw website online met hoge uptime en goede beveiliging. Ruim voldoende mogelijkheden voor uw zakelijke email & website Nu 12 maanden met 20% korting!
  • 50000 MB Schijfruimte
  • 25000 GB Dataverkeer per maand.
  • Directadmin Control panel
  • Slechts 87,99 per jaar
Bestel nu
 

Ondersteuning nodig?