Wij bieden sinds 2004 webhosting voor de goedkoopste prijs!

 
 

forum webhosting

 

Professionele Webhosting voor Forum Websites

Bent u op zoek naar betrouwbare hosting voor uw forumwebsite? Zoek niet verder! Bij Mangelot Hosting bieden wij hoogwaardige hostingdiensten tegen betaalbare prijzen, perfect voor zowel kleine online communities als grote forums. Met onze uitgebreide ervaring in de branche, kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding aan kwaliteit.

Onze forum hostingpakketten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van forumbeheerders. Met een gebruiksvriendelijk controlepaneel en een betrouwbaar netwerk, kunt u snel en eenvoudig uw forum online krijgen en laten groeien.

Bij Mangelot Hosting streven we naar maximale klanttevredenheid. Daarom bieden we een uptime van maar liefst 99,97% sinds onze oprichting in 2004. Onze servers zijn gehuisvest in het InterDC datacenter in Enschede en verbonden met het Amsterdamse Internet Knooppunt, wat zorgt voor snelle en betrouwbare verbindingen.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw forum veilig en stabiel te houden. Daarom bieden we uitgebreide beveiligingsmaatregelen en back-upopties voor al uw forumgegevens. Kies voor Mangelot Hosting en profiteer van professionele hostingdiensten voor uw forumwebsite, zonder gedoe.

Wacht niet langer, laat uw forumcommunity bloeien met Mangelot Hosting!

Forum hosting

Forum Software Ondersteuning

Onze hostingpakketten voor forumwebsites omvatten ondersteuning voor een scala aan krachtige forumsoftware, waaronder:

 • phpBB: Een veelzijdig en gebruiksvriendelijk forumplatform met een scala aan aanpassingsmogelijkheden.
 • MyBB: Krachtige, intuïtieve forumsoftware met een actieve ontwikkelgemeenschap en uitgebreide functies.
 • SMF (Simple Machines Forum): Een flexibel en uitbreidbaar forumplatform met een focus op eenvoud en gebruiksgemak.
 • vBulletin: Een toonaangevend forumsoftware met geavanceerde functies en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor grote online communities.

Interesse in snelle webhosting voor uw forum website? Bekijk onze aantrekkelijke hostingpakketten!

Budget hostingpakket

2.19/maand
Ons goedkoopste webhostingpakket. is het budget hosting pakket, hoge kwaliteit en snelheid en uitgebreide script mogelijkheden, met hoge uptime, het hostingpakket voor een goedkope prijs! Nu 12 maanden met 20% korting!
Bestel nu

Medium hostingpakket

3.29/maand
Ons medium hostingpakket, Al jaren de beste keus volgens onze klanten., extra voordelige webhosting voor een actieprijs dankzij klanten ervaringen, ideaal voor opensource software zoals wordpress, joomla etc. Nu 12 maanden met 20% korting!
 • 20000 MB Schijfruimte
 • 10000 GB Dataverkeer per maand.
 • Directadmin Control panel
 • Slechts 32,99 per jaar
Bestel nu

Pro hostingpakket

8.79/maand
Professioneel hostingpakket, ideaal voor freelancer en MKB, voordelig uw website online met hoge uptime en goede beveiliging. Ruim voldoende mogelijkheden voor uw zakelijke email & website Nu 12 maanden met 20% korting!
 • 50000 MB Schijfruimte
 • 25000 GB Dataverkeer per maand.
 • Directadmin Control panel
 • Slechts 87,99 per jaar
Bestel nu
 

Ondersteuning nodig?