Wij bieden complete webhosting voor een goedkope prijs!

 
 

Goedkope webhosting

 

Professionele en Goedkope Webhosting

Bent u op zoek naar goedkope webhosting? Zoek niet verder! Bij Mangelot Hosting bieden wij hoogwaardige hostingdiensten tegen zeer betaalbare prijzen, perfect voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze uitgebreide ervaring in de branche, kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding aan kwaliteit.

Onze goedkope hostingpakketten zijn speciaal ontworpen om aan uw behoeften te voldoen zonder uw budget te overschrijden. Met een gebruiksvriendelijk controlepaneel en een betrouwbaar netwerk, kunt u snel en eenvoudig uw website online krijgen en laten groeien, zonder hoge kosten.

Bij Mangelot Hosting streven we naar maximale klanttevredenheid. Daarom bieden we een uptime van maar liefst 99,97% sinds onze oprichting in 2004. Onze servers zijn gehuisvest in het InterDC datacenter in Enschede en verbonden met het Amsterdamse Internet Knooppunt, wat zorgt voor snelle en betrouwbare verbindingen tegen zeer betaalbare tarieven.

Wij begrijpen dat kosten een belangrijke rol spelen bij het kiezen van een hostingprovider. Daarom bieden we goedkope tarieven zonder concessies te doen aan kwaliteit en service. Kies voor Mangelot Hosting en profiteer van professionele en goedkope webhostingdiensten, zonder gedoe.

Wacht niet langer, lanceer uw website vandaag nog met onze goedkope webhosting!

Goedkope webhosting

Goedkope Webhosting: Hoogwaardige Diensten tegen Zeer Voordelige Prijzen

Onze goedkope webhostingpakketten bieden alles wat u nodig heeft om online te groeien zonder uw budget te belasten. Profiteer van betrouwbare hosting, uitstekende klantenondersteuning en geavanceerde functies tegen zeer betaalbare tarieven.

Interesse in goedkope webhosting? Ontdek onze voordelige hostingpakketten!

Budget hostingpakket

2.19/maand
Ons goedkoopste webhostingpakket. is het budget hosting pakket, hoge kwaliteit en snelheid en uitgebreide script mogelijkheden, met hoge uptime, het hostingpakket voor een goedkope prijs! Nu 12 maanden met 20% korting!
Bestel nu

Medium hostingpakket

3.29/maand
Ons medium hostingpakket, Al jaren de beste keus volgens onze klanten., extra voordelige webhosting voor een actieprijs dankzij klanten ervaringen, ideaal voor opensource software zoals wordpress, joomla etc. Nu 12 maanden met 20% korting!
  • 20000 MB Schijfruimte
  • 10000 GB Dataverkeer per maand.
  • Directadmin Control panel
  • Slechts 32,99 per jaar
Bestel nu

Pro hostingpakket

8.79/maand
Professioneel hostingpakket, ideaal voor freelancer en MKB, voordelig uw website online met hoge uptime en goede beveiliging. Ruim voldoende mogelijkheden voor uw zakelijke email & website Nu 12 maanden met 20% korting!
  • 50000 MB Schijfruimte
  • 25000 GB Dataverkeer per maand.
  • Directadmin Control panel
  • Slechts 87,99 per jaar
Bestel nu
 

Ondersteuning nodig?