Wij bieden sinds 2004 webhosting voor de goedkoopste prijs!

 
 

Drupal webhosting

 

Drupal webhosting bij Mangelot Hosting.

Wist je dat onze hosting speciaal is geoptimaliseerd voor het draaien van Drupal? Met onze geavanceerde infrastructuur en specifieke serverconfiguraties bieden wij een optimale omgeving voor jouw Drupal website. Onze hostingpakketten zijn volledig afgestemd op de vereisten van Drupal, waardoor je kunt genieten van maximale prestaties, stabiliteit en beveiliging.

Dankzij onze hoogwaardige servers en netwerkconnectiviteit kunnen we een gegarandeerde uptime bieden, zodat jouw Drupal website altijd online is en klaar staat om jouw bezoekers te bedienen. Bovendien maken we gebruik van de nieuwste beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw Drupal website beschermd is tegen mogelijke bedreigingen en aanvallen.

Ons deskundige ondersteuningsteam staat altijd voor je klaar om je te helpen bij eventuele vragen of problemen met betrekking tot jouw Drupal hosting. Of je nu technische ondersteuning nodig hebt bij de installatie of configuratie van Drupal, of gewoon advies wilt over het optimaliseren van de prestaties van jouw website, wij zijn er om je te helpen.

Kortom, met onze geoptimaliseerde hostingoplossingen voor Drupal kun je met een gerust hart jouw website hosten en je volledig concentreren op het laten groeien van jouw online aanwezigheid. Ontdek vandaag nog hoe onze hostingdiensten jou kunnen helpen om het maximale uit jouw Drupal website te halen!

Ontdek meer over Drupal.

Drupal heeft zijn weg gevonden naar het internet sinds 2004-04-04 en wordt beschouwd als een toonaangevende speler in de wereld van cms software, met een solide open bron licentie die garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met de meest recente versie, momenteel 10.3.1 gelanceerd op 2024-07-04, biedt Drupal een scala aan krachtige functies en mogelijkheden. Gebruikers worden getrakteerd op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor Drupal zich onderscheidt als een betrouwbare keuze voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.

Bij Mangelot Hosting maken we het eenvoudig om deze nieuwste versie te installeren op uw hostingpakket. Onze webhostingpakketten zijn geoptimaliseerd om de beste prestaties te leveren voor Drupal, wat resulteert in een naadloze en betrouwbare hostingervaring met een gegarandeerde hoge uptime.

Met behulp van de Installatron Installer in ons DirectAdmin control panel wordt uw Drupal regelmatig bijgewerkt met de nieuwste updates, zodat u altijd kunt profiteren van de laatste functies en verbeteringen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om Drupal automatisch up-to-date te houden en indien nodig back-ups te maken van uw website over een zelf te bepalen periode.

Als er onverhoopt iets misgaat, kunt u met slechts een paar muisklikken terugkeren naar een opgeslagen versie van uw Drupal website, waardoor u gemoedsrust heeft en uw online aanwezigheid altijd beschermd blijft.

Drupal logo: logo van Drupal webhosting voor uw cms

 


 

Kenmerken van Drupal.

 • Applicatie: Drupal
 • Actief sinds: 2004-04-04
 • Laatste update: 2024-07-04
 • Populariteit score: 1
 • Actuele versie: 10.3.1
 • Software categorie: cms

Drupal Logo.

icon64 van Drupal webhosting met open bron licentie

Benodigdheden voor Drupal.

 • Installatiekosten: Gratis
 • Installatiegrootte: 170 MB
 • Vereist: Mysql
 • Licentie type: open bron

Demo van Drupal.

Drupal Support

Drupal beschikbare Talen:

Door middel van bovengenoemde support websites is het mogelijk dat de Drupal ook in andere talen beschikbaar is gesteld aan de gebruikende doelgroep, momenteel is Drupal beschikbaar in onderstaande talen:

Afrikaans, Albanian (Shqip), Amharic, Arabic, Armenian, Asturian; Bable; Leonese; Asturleonese, Basque (Euskera), Belarusian, Bengali, Bhutani (Dzongkha), Bosanski (Bosnian), Bulgarian, Burmese, Catalan, Croatian, Dansk, Deutsch, English, Español (Spanish), Esperanto, Estonian, Faroese (Faroe Islands), FIL, Français, Gaelg, Georgian, Gujarati, Hebrew, Hindi, Icelandic, Indonesian, Italiano, Japanese, Javanese, Kannada, Kazakh, Khmer (Cambodian), Korean, Kurdish, Latvian, Lietuvių (Lithuanian), Macedonian, Magyar (Hungarian), Malagasy, Malay (Bahasa Malaysia), Mongolian, Nederlands (Dutch), Norwegian (Bokmål), Norwegian (Nynorsk), Occitan, Persian, Polski, Português (Portuguese), Português do Brasil, Punjabi, Română, Russian, Scots, Scots Gaelic, Serbian, Sinhalese (Sri Lanka), Slovak (Slovakian), Slovenščina (Slovenian), Suomi, Swedish, Swiss German, Tamil, Telugu, Thai, Tuvinian, Türkçe (Turkish), Uighur, Urdu, Vietnamese, Welsh, Česky (Czech), Ελληνικά (Greek), Українська (Ukrainian), मराठी (Marathi), 中文 (Chinese Simplified), 中文(台灣) (Chinese Traditional)

kenmerken en voordelen van Drupal

Drupal is een publishing platform gecreëerd voor het bouwen van dynamische websites met een breed scala aan functies en diensten. Drupal ondersteunt een breed scala van web projecten, variërend van persoonlijke weblogs tot grote community-driven en corporate sites. Gebruik als-is of snap in een van de duizenden gratis ontwerpen en plug-ins voor een snelle montage ter plekke. Ontwikkelaars houden van onze goed gedocumenteerde API’s. Ontwerpers houden van onze flexibiliteit. Website beheerders houden van onze onbeperkte schaalbaarheid.

Kenmerken:
 • Organiseren en zoeken: Drupal wordt geleverd met vele tools om u te helpen organiseren, structuur, vinden en hergebruik van uw inhoud. Categoriseren met taxonomie, automatisch vriendelijke pad URL’s, aangepaste lijsten, medewerker content met andere inhoud op uw site, en maak slim standaardinstellingen voor content creators.
 • Creatieve Inhoud: Drupal de flexibiliteit behandelt talloze soorten inhoud zoals video, tekst, blog, podcasts en polls met robuuste user management, menu handling, real-time statistieken en de optionele revisie controle.
 • Dien: Drupal wordt geleverd met grote mogelijkheden voor nieuwe gebruikers en gebruikersrechten. Gebruikers kunnen toegewezen worden een of meer rollen, en elke rol kan worden ingesteld met fijnkorrelig permissies zodat gebruikers bekijken en maken alleen wat de beheerder het toelaat.
 • Werk samen: Drupal’s focus op social publishing kunnen helpen bij het maken sites en toepassingen om uw gebruikers hun mening en gaan met elkaar. U kunt goed onder controle hebben, die kunnen maken, bekijken, beheren, publiceren en anders met de inhoud reageren op uw site.
 • Ontwerp en Display: Drupal’s presentatielaag kunnen ontwerpers maken zeer bruikbare, interactieve ervaringen die gebruikers en toename van het verkeer in te schakelen. Gebruik een bestaande Drupal thema voor uw site of probeer het ontwerpen van uw eigen.
 • Uitbreiding: Met meer dan 6000 beschikbare modules, de overgrote meerderheid van de eisen van uw site kan worden aangepakt met Drupal core en de beschikbare add-on modules.
 • Sluit: Drupal maakt het gemakkelijk om uw website te sluiten op andere sites en services op het web, met behulp van aggregatie, feeds en zoekmachine aansluitmogelijkheden. Social networking integratie wordt ook breed gedragen om u te helpen werken met een breder publiek.

Scherm afdrukken van Drupal

Hieronder vind u scherm-afdrukken van de Drupal applicatie, hiermee kunt u een duidelijker beeld krijgen van de mogelijkheden en gebruikers gemak van de Drupal pakket.

ss1_drupal.jpgss2_drupal.jpg

 

TIP: Klik voor vergroting op de afbeelding.

Ontdek hoe u Drupal gemakkelijk kunt installeren

Het installeren van een Drupal cms is een fluitje van een cent en het kost u helemaal niets in ons DirectAdmin control panel, dankzij de Installatron installer. Deze handige tool maakt het mogelijk om zonder enige technische kennis met slechts een paar klikken een volledig functionele website online te krijgen. Bij al onze webhostingpakketten krijgt u GRATIS toegang tot de Installatron installer. Met Installatron kunt u moeiteloos de Drupal software installeren en beheren in uw hosting account via DirectAdmin. Of het nu gaat om het toevoegen van een contactformulier, een gastenboek of zelfs een volledige webwinkel, met Installatron kunt u het allemaal snel en eenvoudig realiseren. Het is een onmisbaar pakket voor elke webmaster, waarmee u met slechts een paar muisklikken meer dan 45 verschillende opensource pakketten kunt installeren, waaronder Drupal.

 

Maar wacht, Installatron biedt veel meer dan alleen het installeren van Drupal:

 • Met Installatron kunt u eenvoudig back-ups maken en uw Drupal cms herstellen. U kunt zelf de frequentie en de locatie van de back-ups bepalen, zoals lokaal, via FTP, Dropbox, en meer.
 • Houd uw Drupal cms gemakkelijk up-to-date met de nieuwste versies dankzij Installatron. U hoeft niet handmatig te zoeken naar updates; Installatron zorgt ervoor dat u altijd over de meest recente functies en beveiligingspatches beschikt.
 • Met Installatron kunt u uw Drupal cms dupliceren naar een andere locatie met slechts een paar muisklikken. Dit kan handig zijn voor het maken van testomgevingen of voor het uitvoeren van ontwikkelingstaken zonder de hoofdwebsite te beïnvloeden.
 • U kunt ook eenvoudig uw bestaande Drupal cms importeren/exporteren naar ons platform of naar een andere server die Installatron gebruikt. Dit biedt flexibiliteit bij het verplaatsen van uw website of bij het migreren naar een andere hostingprovider.
gratis installatron bij shared hosting

Geoptimaliseerde Drupal webhosting pakketten

U kunt ook profiteren van onze betrouwbare Drupal hostingdiensten voor een optimale online aanwezigheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Hostingpakketten

 

 • Schijfruimte
 • Dataverkeer per maand.
 • CPU en geheugen
 • Jaarlijkse prijs.
 

Hosting vergelijken

 • Schijfruimte
 • Dataverkeer
 • Domeinnaam accounts
 • Control Panel
 • Website Installer
 • Dagelijkse Back-ups
 • Webserver
 • Spam/virus filter (>95%)
 • PHP ondersteuning
 

Hostingpakket eigenschappen

 • Gratis “Let’s Encrypt” SSL-certificaten
 • MySQL Databases
 • FTP Accounts
 • Email Accounts
 • Mailing lijsten
 • Subdomein + Aliassen
 • Email Limiet (User – Account)
 • Mail Forward / Responders
 • Online File Manager
 • Cronjobs
 • Statistieken
 • Eigen error pagina
 • Eigen Back-up & DNS-beheer
 • Perl CGI-Bin
 • Online Webmail
 

Gratis één klik software o.a.

 

Budget

Ons goedkope budgethosting pakket.

 • Schijfruimte
 • 10000 MB
 • Dataverkeer
 • 5000 GB
 • Resources
 • 8 CPU’s & 2 GB geheugen
 • Jaarlijkse prijs.
 • 21.99

Budget

 • Schijfruimte
 • 10000 MB
 • Dataverkeer
 • 5000 GB
 • Domeinnaam accounts
 • 5
 • Control Panel
 • Directadmin
 • Script Installer
 • Installatron
 • Dagelijkse Back-ups
 • Extern Raid5
 • Server
 • Apache2 (+Nginx proxy)
 • Spam/virus filter
 • PHP 7.1, 7.2, 7.4 en 8.0

Budget

 • SSL-certificaat
 • Databases
 • Onbeperkt
 • FTP Accounts
 • Onbeperkt
 • Email Accounts
 • Onbeperkt
 • Mailing lijsten
 • Onbeperkt
 • Sub domeinnamen
 • Onbeperkt
 • Email Limiet
 • 250/dag – 5000/dag
 • Auto Responders
 • Onbeperkt
 • Online File Manager
 • Auto Responders
 • Onbeperkt
 • Statistieken
 • AwStats
 • Perl
 • Back-ups & DNS
 • Perl CGI-Bin
 • Webmail

Budget

 • Wordpress
 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • Zen Cart
 • phpBB
 • MyBB
 • SMF
 • PHPCoin

Medium

Beste keus volgens onze klanten.

 • Schijfruimte
 • 20000 MB
 • Dataverkeer
 • 10000 GB
 • Resources
 • 16 CPU’s & 4 GB geheugen
 • Jaarlijkse prijs.
 • 32.99

Medium

 • Schijfruimte
 • 20000 MB
 • Dataverkeer
 • 10000 GB
 • Domeinnaam accounts
 • 10
 • Control Panel
 • Directadmin
 • Script Installer
 • Installatron
 • Dagelijkse Back-ups
 • Extern Raid5
 • Server
 • Apache2 (+Nginx proxy)
 • Spam/virus filter
 • PHP 7.1, 7.2, 7.4 en 8.0

Medium

 • SSL-certificaat
 • Databases
 • Onbeperkt
 • FTP Accounts
 • Onbeperkt
 • Email Accounts
 • Onbeperkt
 • Mailing lijsten
 • Onbeperkt
 • Sub domeinnamen
 • Onbeperkt
 • Email Limiet
 • 250/dag – 5000/dag
 • Auto Responders
 • Onbeperkt
 • Online File Manager
 • Auto Responders
 • Onbeperkt
 • Statistieken
 • AwStats
 • Perl
 • Back-ups & DNS
 • Perl CGI-Bin
 • Webmail

Medium

 • Wordpress
 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • Zen Cart
 • phpBB
 • MyBB
 • SMF
 • PHPCoin

Pro

Professioneel, ideaal voor zakelijk gebruik.

 • Schijfruimte
 • 50000 MB
 • Dataverkeer
 • 25000 GB
 • Resources
 • 24 CPU’s & 8 GB geheugen
 • Jaarlijkse prijs.
 • 87.99

Pro

 • Schijfruimte
 • 50000 MB
 • Dataverkeer
 • 25000 GB
 • Domeinnaam accounts
 • 25
 • Control Panel
 • Directadmin
 • Script Installer
 • Installatron
 • Dagelijkse Back-ups
 • Extern Raid5
 • Server
 • Apache2 (+Nginx proxy)
 • Spam/virus filter
 • PHP 7.1, 7.2, 7.4 en 8.0

Pro

 • SSL-certificaat
 • Databases
 • Onbeperkt
 • FTP Accounts
 • Onbeperkt
 • Email Accounts
 • Onbeperkt
 • Mailing lijsten
 • Onbeperkt
 • Sub domeinnamen
 • Onbeperkt
 • Email Limiet
 • 250/dag – 5000/dag
 • Auto Responders
 • Onbeperkt
 • Online File Manager
 • Auto Responders
 • Onbeperkt
 • Statistieken
 • AwStats
 • Perl
 • Back-ups & DNS
 • Perl CGI-Bin
 • Webmail

Pro

 • Wordpress
 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • Zen Cart
 • phpBB
 • MyBB
 • SMF
 • PHPCoin

Ondersteuning nodig?