Wij bieden sinds 2004 webhosting voor de goedkoopste prijs!

 
 

Group Office webhosting

 

Group Office webhosting bij Mangelot Hosting.

Wist je dat onze hosting speciaal is geoptimaliseerd voor het draaien van Group Office? Met onze geavanceerde infrastructuur en specifieke serverconfiguraties bieden wij een optimale omgeving voor jouw Group Office website. Onze hostingpakketten zijn volledig afgestemd op de vereisten van Group Office, waardoor je kunt genieten van maximale prestaties, stabiliteit en beveiliging.

Dankzij onze hoogwaardige servers en netwerkconnectiviteit kunnen we een gegarandeerde uptime bieden, zodat jouw Group Office website altijd online is en klaar staat om jouw bezoekers te bedienen. Bovendien maken we gebruik van de nieuwste beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw Group Office website beschermd is tegen mogelijke bedreigingen en aanvallen.

Ons deskundige ondersteuningsteam staat altijd voor je klaar om je te helpen bij eventuele vragen of problemen met betrekking tot jouw Group Office hosting. Of je nu technische ondersteuning nodig hebt bij de installatie of configuratie van Group Office, of gewoon advies wilt over het optimaliseren van de prestaties van jouw website, wij zijn er om je te helpen.

Kortom, met onze geoptimaliseerde hostingoplossingen voor Group Office kun je met een gerust hart jouw website hosten en je volledig concentreren op het laten groeien van jouw online aanwezigheid. Ontdek vandaag nog hoe onze hostingdiensten jou kunnen helpen om het maximale uit jouw Group Office website te halen!

Ontdek meer over Group Office.

Group Office heeft zijn weg gevonden naar het internet sinds 2015-01-30 en wordt beschouwd als een toonaangevende speler in de wereld van crm software, met een solide open bron licentie die garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met de meest recente versie, momenteel 6.7.75 gelanceerd op 2024-04-08, biedt Group Office een scala aan krachtige functies en mogelijkheden. Gebruikers worden getrakteerd op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor Group Office zich onderscheidt als een betrouwbare keuze voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.

Bij Mangelot Hosting maken we het eenvoudig om deze nieuwste versie te installeren op uw hostingpakket. Onze webhostingpakketten zijn geoptimaliseerd om de beste prestaties te leveren voor Group Office, wat resulteert in een naadloze en betrouwbare hostingervaring met een gegarandeerde hoge uptime.

Met behulp van de Installatron Installer in ons DirectAdmin control panel wordt uw Group Office regelmatig bijgewerkt met de nieuwste updates, zodat u altijd kunt profiteren van de laatste functies en verbeteringen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om Group Office automatisch up-to-date te houden en indien nodig back-ups te maken van uw website over een zelf te bepalen periode.

Als er onverhoopt iets misgaat, kunt u met slechts een paar muisklikken terugkeren naar een opgeslagen versie van uw Group Office website, waardoor u gemoedsrust heeft en uw online aanwezigheid altijd beschermd blijft.

Group Office logo: logo van Group Office webhosting voor uw crm

 


 

Kenmerken van Group Office.

 • Applicatie: Group Office
 • Actief sinds: 2015-01-30
 • Laatste update: 2024-04-08
 • Populariteit score: 0
 • Actuele versie: 6.7.75
 • Software categorie: crm

Group Office Logo.

icon64 van Group Office webhosting met open bron licentie

Benodigdheden voor Group Office.

 • Installatiekosten: Gratis
 • Installatiegrootte: 160 MB
 • Vereist: Mysql
 • Licentie type: open bron

Demo van Group Office.

Group Office Support

Group Office beschikbare Talen:

Door middel van bovengenoemde support websites is het mogelijk dat de Group Office ook in andere talen beschikbaar is gesteld aan de gebruikende doelgroep, momenteel is Group Office beschikbaar in onderstaande talen:

Bulgarian, Catalan, Croatian, Dansk, Deutsch, English, English (United Kingdom), Español (Spanish), Estonian, Français, Italiano, Korean, Magyar (Hungarian), Nederlands (Dutch), Norwegian (Bokmål), Polski, Português do Brasil, Română, Russian, Suomi, Swedish, Thai, Türkçe (Turkish), Vietnamese, Česky (Czech), Ελληνικά (Greek), 中文 (Chinese Simplified), 中文(台灣) (Chinese Traditional)

kenmerken en voordelen van Group Office

Group Office is een onderneming CRM en collaboration tool. Deel projecten, agenda’s, bestanden en e-mail online met collega’s en klanten. Gemakkelijk te gebruiken en volledig aanpasbaar.

Kenmerken:
 • E-mail: De flexibele e-mail module integreert in alle andere modules. Gemakkelijk te koppelen van de mails naar uw klanten en projecten.
 • Kalender: In een zakelijke omgeving een agenda niet kan worden gemist. Deze kalender kunt u allerlei terugkerende afspraken plannen en herinneringen instellen voor hen. De makkelijk te gebruiken interface laat je nooit een evenement missen. Het is gemakkelijk om meerdere agenda’s en deel ze met andere gebruikers. De kalender ondersteunt de import en export van de populaire iCalendar standaard. Dit maakt het mogelijk om de groep fungerend kalender met andere kalender software die de iCalendar protocol ondersteunen synchroniseren.
 • File Sharing: De bestanden module wordt gebruikt om uw bestanden online opslaan en delen als u wilt met collega’s of klanten. U kunt eenvoudig bestanden lokaal bewerken en ze zullen automatisch worden overgebracht naar uw online harde schijf. U kunt bestanden of zelfs hele mappen gemakkelijk uploaden met de Java upload programma. U kunt ook zakelijke sjablonen voor tekstdocumenten of enige andere vorm te creëren.
 • Adresboek: Blijf in contact met uw prospects en klanten op een gemakkelijke manier. Het adressenboek houdt bij alle klanten bijbehorende toelichtingen, e-mail, bestanden, enz. Met het ticket systeem wordt u herinnerd aan belangrijke gebeurtenissen, zodat u nooit een klant zal vergeten.
 • Taken: Houd uw taken online georganiseerd en synchroniseren met je apparaten gemakkelijk!
 • Opmerkingen: Opmerkingen toevoegen en coderen als ze gevoelige gegevens bevatten.
 • Nieuwsbrief: Stuur gepersonaliseerde mails naar uw klanten met de ingebouwde in bulk mailer.
 • Helpdesk: Met de helpdesk of tickets module kunt u uw klanten te ondersteunen. Delegeer support calls gemakkelijk en bijhouden van de geschiedenis. Support tickets kunnen worden gemaakt door e -mail, telefoon of een eenvoudig webformulier.
 • Time Tracking: Gemakkelijk bijhouden van de gewerkte tijd op uw projecten, rapporten en facturen van de tijd -items maken.
 • Mobile Sync: Neem je kantoor op de weg met de Group-Office sync server. Group-Office kunnen afspraken, taken en contacten met bijna elke mobiele apparaat Windows-programma’s, Mac OS en Linux synchroniseren.
 • Projecten: Met de projecten module kunt u eenvoudig werktijden registreren en bewaren alle gerelateerde informatie van een project op een plaats. U kunt bestanden, contacten, e-mails etc. koppelen aan een project.
 • Document bewerken: Bewerk documenten rechtstreeks op je PC met de Group-Office transfer agent of verbinding maken met Google drive voor in de browser bewerken. Wij bieden ook ThinkFree Office en Google Drive -integratie, zodat je documenten in de browser kunt bewerken.

Scherm afdrukken van Group Office

Hieronder vind u scherm-afdrukken van de Group Office applicatie, hiermee kunt u een duidelijker beeld krijgen van de mogelijkheden en gebruikers gemak van de Group Office pakket.

ss1_groupoffice.pngss2_groupoffice.pngss3_groupoffice.pngss4_groupoffice.png

 

TIP: Klik voor vergroting op de afbeelding.

Ontdek hoe u Group Office gemakkelijk kunt installeren

Het installeren van een Group Office crm is een fluitje van een cent en het kost u helemaal niets in ons DirectAdmin control panel, dankzij de Installatron installer. Deze handige tool maakt het mogelijk om zonder enige technische kennis met slechts een paar klikken een volledig functionele website online te krijgen. Bij al onze webhostingpakketten krijgt u GRATIS toegang tot de Installatron installer. Met Installatron kunt u moeiteloos de Group Office software installeren en beheren in uw hosting account via DirectAdmin. Of het nu gaat om het toevoegen van een contactformulier, een gastenboek of zelfs een volledige webwinkel, met Installatron kunt u het allemaal snel en eenvoudig realiseren. Het is een onmisbaar pakket voor elke webmaster, waarmee u met slechts een paar muisklikken meer dan 45 verschillende opensource pakketten kunt installeren, waaronder Group Office.

 

Maar wacht, Installatron biedt veel meer dan alleen het installeren van Group Office:

 • Met Installatron kunt u eenvoudig back-ups maken en uw Group Office crm herstellen. U kunt zelf de frequentie en de locatie van de back-ups bepalen, zoals lokaal, via FTP, Dropbox, en meer.
 • Houd uw Group Office crm gemakkelijk up-to-date met de nieuwste versies dankzij Installatron. U hoeft niet handmatig te zoeken naar updates; Installatron zorgt ervoor dat u altijd over de meest recente functies en beveiligingspatches beschikt.
 • Met Installatron kunt u uw Group Office crm dupliceren naar een andere locatie met slechts een paar muisklikken. Dit kan handig zijn voor het maken van testomgevingen of voor het uitvoeren van ontwikkelingstaken zonder de hoofdwebsite te beïnvloeden.
 • U kunt ook eenvoudig uw bestaande Group Office crm importeren/exporteren naar ons platform of naar een andere server die Installatron gebruikt. Dit biedt flexibiliteit bij het verplaatsen van uw website of bij het migreren naar een andere hostingprovider.
gratis installatron bij shared hosting

Geoptimaliseerde Group Office webhosting pakketten

U kunt ook profiteren van onze betrouwbare Group Office hostingdiensten voor een optimale online aanwezigheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Hostingpakketten

 

 • Schijfruimte
 • Dataverkeer per maand.
 • CPU en geheugen
 • Jaarlijkse prijs.
 

Hosting vergelijken

 • Schijfruimte
 • Dataverkeer
 • Domeinnaam accounts
 • Control Panel
 • Website Installer
 • Dagelijkse Back-ups
 • Webserver
 • Spam/virus filter (>95%)
 • PHP ondersteuning
 

Hostingpakket eigenschappen

 • Gratis “Let’s Encrypt” SSL-certificaten
 • MySQL Databases
 • FTP Accounts
 • Email Accounts
 • Mailing lijsten
 • Subdomein + Aliassen
 • Email Limiet (User – Account)
 • Mail Forward / Responders
 • Online File Manager
 • Cronjobs
 • Statistieken
 • Eigen error pagina
 • Eigen Back-up & DNS-beheer
 • Perl CGI-Bin
 • Online Webmail
 

Gratis één klik software o.a.

 

Budget

Ons goedkope budgethosting pakket.

 • Schijfruimte
 • 10000 MB
 • Dataverkeer
 • 5000 GB
 • Resources
 • 8 CPU’s & 2 GB geheugen
 • Jaarlijkse prijs.
 • 21.99

Budget

 • Schijfruimte
 • 10000 MB
 • Dataverkeer
 • 5000 GB
 • Domeinnaam accounts
 • 5
 • Control Panel
 • Directadmin
 • Script Installer
 • Installatron
 • Dagelijkse Back-ups
 • Extern Raid5
 • Server
 • Apache2 (+Nginx proxy)
 • Spam/virus filter
 • PHP 7.1, 7.2, 7.4 en 8.0

Budget

 • SSL-certificaat
 • Databases
 • Onbeperkt
 • FTP Accounts
 • Onbeperkt
 • Email Accounts
 • Onbeperkt
 • Mailing lijsten
 • Onbeperkt
 • Sub domeinnamen
 • Onbeperkt
 • Email Limiet
 • 250/dag – 5000/dag
 • Auto Responders
 • Onbeperkt
 • Online File Manager
 • Auto Responders
 • Onbeperkt
 • Statistieken
 • AwStats
 • Perl
 • Back-ups & DNS
 • Perl CGI-Bin
 • Webmail

Budget

 • Wordpress
 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • Zen Cart
 • phpBB
 • MyBB
 • SMF
 • PHPCoin

Medium

Beste keus volgens onze klanten.

 • Schijfruimte
 • 20000 MB
 • Dataverkeer
 • 10000 GB
 • Resources
 • 16 CPU’s & 4 GB geheugen
 • Jaarlijkse prijs.
 • 32.99

Medium

 • Schijfruimte
 • 20000 MB
 • Dataverkeer
 • 10000 GB
 • Domeinnaam accounts
 • 10
 • Control Panel
 • Directadmin
 • Script Installer
 • Installatron
 • Dagelijkse Back-ups
 • Extern Raid5
 • Server
 • Apache2 (+Nginx proxy)
 • Spam/virus filter
 • PHP 7.1, 7.2, 7.4 en 8.0

Medium

 • SSL-certificaat
 • Databases
 • Onbeperkt
 • FTP Accounts
 • Onbeperkt
 • Email Accounts
 • Onbeperkt
 • Mailing lijsten
 • Onbeperkt
 • Sub domeinnamen
 • Onbeperkt
 • Email Limiet
 • 250/dag – 5000/dag
 • Auto Responders
 • Onbeperkt
 • Online File Manager
 • Auto Responders
 • Onbeperkt
 • Statistieken
 • AwStats
 • Perl
 • Back-ups & DNS
 • Perl CGI-Bin
 • Webmail

Medium

 • Wordpress
 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • Zen Cart
 • phpBB
 • MyBB
 • SMF
 • PHPCoin

Pro

Professioneel, ideaal voor zakelijk gebruik.

 • Schijfruimte
 • 50000 MB
 • Dataverkeer
 • 25000 GB
 • Resources
 • 24 CPU’s & 8 GB geheugen
 • Jaarlijkse prijs.
 • 87.99

Pro

 • Schijfruimte
 • 50000 MB
 • Dataverkeer
 • 25000 GB
 • Domeinnaam accounts
 • 25
 • Control Panel
 • Directadmin
 • Script Installer
 • Installatron
 • Dagelijkse Back-ups
 • Extern Raid5
 • Server
 • Apache2 (+Nginx proxy)
 • Spam/virus filter
 • PHP 7.1, 7.2, 7.4 en 8.0

Pro

 • SSL-certificaat
 • Databases
 • Onbeperkt
 • FTP Accounts
 • Onbeperkt
 • Email Accounts
 • Onbeperkt
 • Mailing lijsten
 • Onbeperkt
 • Sub domeinnamen
 • Onbeperkt
 • Email Limiet
 • 250/dag – 5000/dag
 • Auto Responders
 • Onbeperkt
 • Online File Manager
 • Auto Responders
 • Onbeperkt
 • Statistieken
 • AwStats
 • Perl
 • Back-ups & DNS
 • Perl CGI-Bin
 • Webmail

Pro

 • Wordpress
 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • Zen Cart
 • phpBB
 • MyBB
 • SMF
 • PHPCoin

Ondersteuning nodig?