PHP en MySQL webhosting

Home > Webhosting > PHP en MySQL webhosting
 

Webhosting: PHP script en MySQL database gebruik

Ontwikkelingen in hosting: PHP scripts en Mysql databases.

Internetwebsites zijn de afgelopen jaren steeds interactiever geworden. Deze aanpassing naar een gebruikersvriendelijker internet vraagt om hosting providers die zich blijven ontwikkelen.
Mangelot Hosting is hier een goed voorbeeld van. Als sinds 2004 zijn wij actief op het gebied van onder andere domein registratie en php hosting. PHP is in deze tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire programmeertalen, in combinatie met MySQL databases kunnen eenvoudig geautomatiseerde websites worden ontwikkeld. Enkele voorbeelden van opensource pakketten waarin PHP en MYSQL zorgvuldig worden gebruikt zijn meerdere webwinkel zoals: Oscommerce en Magento, of forums zoals phpBB en blogs/cms systemen zoals wordpress en joomla.

Webhosting voor PHP-websites met een Mysql database.

Of u nu een PHP website heeft of er tientallen beheert, bij Mangelot Hosting heeft u gegarandeerd de betrouwbaarste hosting. PHP en MySQL-ondersteuning is bij veel van onze pakketten standaard inbegrepen. Met deze technologieën kunt u een Webwinkel of een Forum ontwikkelen, maar ook een Blog. Geen wonder dat veel van onze klanten pakketten installaren zoals joomla en wordpress, dit doormiddel van ons gratis installatron installer module welke standaard in onze Directadmim control panel is toegevoegd. binnen enkele vragen en klikken kunt u eenvoudig een website aanmaken in uw hosting account. U heeft de keuze uit meer dan 40 verschillende PHP en MySQL opensource pakketten.

Interresse in het hosten van uw PHP website bij ons ?
Maak dan uw keuze voor een webhosting pakket, en ervaar onze PHP en MYSQL snelheid op onze servers.

kwaliteits netwerk apparatuur