Wij bieden complete webhosting voor een goedkope prijs!

 
 

PHP en MySQL webhosting

 

Professionele PHP & MySQL Webhosting Diensten

Bent u op zoek naar betrouwbare PHP & MySQL webhosting? Zoek niet verder! Bij Mangelot Hosting bieden wij hoogwaardige hostingdiensten tegen betaalbare prijzen, perfect voor websites en applicaties die PHP en MySQL gebruiken als kerncomponenten. Met onze uitgebreide ervaring in de branche, kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding aan kwaliteit.

Onze PHP & MySQL webhostingpakketten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van ontwikkelaars en bedrijven die dynamische websites en webapplicaties willen hosten. Met een krachtige combinatie van PHP en MySQL databases, bieden wij de ideale omgeving voor uw webprojecten.

Bij Mangelot Hosting streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze servers zijn gehuisvest in het InterDC datacenter in Enschede en verbonden met het Amsterdamse Internet Knooppunt, wat zorgt voor snelle en betrouwbare verbindingen voor uw PHP & MySQL applicaties.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw PHP & MySQL applicaties snel en veilig te houden. Daarom bieden we uitgebreide beveiligingsmaatregelen en 24/7 monitoring om de stabiliteit en prestaties van uw website te waarborgen.

Kies voor Mangelot Hosting en profiteer van professionele PHP & MySQL webhostingdiensten voor al uw webprojecten.

Start vandaag nog met uw PHP & MySQL hostingavontuur!

PHP & MySQL webhosting

Interesse in PHP & MySQL webhosting? Bekijk onze hostingpakketten!

Budget hostingpakket

2.19/maand
Ons goedkoopste webhostingpakket. is het budget hosting pakket, hoge kwaliteit en snelheid en uitgebreide script mogelijkheden, met hoge uptime, het hostingpakket voor een goedkope prijs! Nu 12 maanden met 20% korting!
Bestel nu

Medium hostingpakket

3.29/maand
Ons medium hostingpakket, Al jaren de beste keus volgens onze klanten., extra voordelige webhosting voor een actieprijs dankzij klanten ervaringen, ideaal voor opensource software zoals wordpress, joomla etc. Nu 12 maanden met 20% korting!
  • 20000 MB Schijfruimte
  • 10000 GB Dataverkeer per maand.
  • Directadmin Control panel
  • Slechts 32,99 per jaar
Bestel nu

Pro hostingpakket

8.79/maand
Professioneel hostingpakket, ideaal voor freelancer en MKB, voordelig uw website online met hoge uptime en goede beveiliging. Ruim voldoende mogelijkheden voor uw zakelijke email & website Nu 12 maanden met 20% korting!
  • 50000 MB Schijfruimte
  • 25000 GB Dataverkeer per maand.
  • Directadmin Control panel
  • Slechts 87,99 per jaar
Bestel nu
 

Ondersteuning nodig?