Wij bieden sinds 2004 webhosting voor de goedkoopste prijs!

 
 

Startende ondernemer

 

Professionele Webhosting voor Startende Ondernemers

Bent u een startende ondernemer op zoek naar betrouwbare webhosting? Zoek niet verder! Bij Mangelot Hosting bieden wij hoogwaardige hostingdiensten tegen betaalbare prijzen, ideaal voor beginnende bedrijven en ondernemers. Met onze uitgebreide ervaring in de branche, kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding aan kwaliteit.

Onze webhostingpakketten voor startende ondernemers zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van nieuwe bedrijven. Met een gebruiksvriendelijk controlepaneel en een betrouwbaar netwerk, kunt u snel en eenvoudig uw website online krijgen en uw bedrijf laten groeien.

Bij Mangelot Hosting streven we naar maximale klanttevredenheid. Daarom bieden we een uptime van maar liefst 99,97% sinds onze oprichting in 2004. Onze servers zijn gehuisvest in het InterDC datacenter in Enschede en verbonden met het Amsterdamse Internet Knooppunt, wat zorgt voor snelle en betrouwbare verbindingen.

Wij begrijpen dat kosten belangrijk zijn voor startende ondernemers. Daarom bieden we betaalbare hostingpakketten zonder in te leveren op kwaliteit. Met Installatron kunt u eenvoudig populaire software zoals WordPress, Joomla en meer installeren om uw online aanwezigheid te versterken.

Kies voor Mangelot Hosting en geef uw startende onderneming een solide basis met onze professionele webhostingdiensten.

Wacht niet langer, start vandaag nog met uw online aanwezigheid!

Startende ondernemer webhosting

Interesse in snelle webhosting voor uw startende onderneming? Bekijk onze aantrekkelijke hostingpakketten!

Budget hostingpakket

2.19/maand
Ons goedkoopste webhostingpakket. is het budget hosting pakket, hoge kwaliteit en snelheid en uitgebreide script mogelijkheden, met hoge uptime, het hostingpakket voor een goedkope prijs! Nu 12 maanden met 20% korting!
Bestel nu

Medium hostingpakket

3.29/maand
Ons medium hostingpakket, Al jaren de beste keus volgens onze klanten., extra voordelige webhosting voor een actieprijs dankzij klanten ervaringen, ideaal voor opensource software zoals wordpress, joomla etc. Nu 12 maanden met 20% korting!
  • 20000 MB Schijfruimte
  • 10000 GB Dataverkeer per maand.
  • Directadmin Control panel
  • Slechts 32,99 per jaar
Bestel nu

Pro hostingpakket

8.79/maand
Professioneel hostingpakket, ideaal voor freelancer en MKB, voordelig uw website online met hoge uptime en goede beveiliging. Ruim voldoende mogelijkheden voor uw zakelijke email & website Nu 12 maanden met 20% korting!
  • 50000 MB Schijfruimte
  • 25000 GB Dataverkeer per maand.
  • Directadmin Control panel
  • Slechts 87,99 per jaar
Bestel nu
 

Ondersteuning nodig?