Wij bieden complete webhosting voor een goedkope prijs!

 
 

Startende ondernemer

 

Bent u startend ondernemer? en op zoek naar een eigen domeinnaam of website.

Mangelot Hosting helpt u graag, het maakt niet uit welke zakelijke rechtsvorm (bv,vof,eenmanszaak etc.) uw bedrijf aangaat, wij helpen u graag met het opzetten van uw eigen domeinnaam en webhosting op het internet. Juist hier vind u potentiële klanten voor uw startende onderneming, onderzoek heeft uitgewezen dat bijna 80% van de mensen internet raadpleegt voor het zoeken van een dienst of product. Zoeken en vinden klanten u in de zoekresultaten zorg dan voor een professionele aanpak om de klanten tot u te binden.
email versturen vanaf een gratis provider e-mailadres staat natuurlijk niet professioneel, maar emaillen vanaf uw eigen info@bedrijfsnaam.nl natuurlijk wel.
bij ons kunt u onbeperkt e-mailadressen aanmaken op uw eigen bedrijfs domeinnaam, en heeft u meerdere personeelsleden dan kunt u makkelijk iedereen zijn of haar eigen e-mailadres geven.

Als startende ondernemer wilt u natuurlijk de beste hosting voor een voordelige prijs.

Ons gebruikte datacenter in Enschede is voorzien van redundante verbinding met het internet wereldwijd, snelheid en stabiliteit staat bij ons natuurlijk bovenaan.
uiteraard heeft dit in een uptime geresulteerd van 99,6% sinds 2004, iets waar we trots op zijn u wilt u klanten toch niet laten wachten?.
Mangelot Hosting levert standaard in zijn webhosting pakketten “installatron installer” hiermee kunt u eenvoudig een snel diverse opensource pakketten installeren.
Als startende ondernemer wordt het zo ook makkelijk om uw eigen website makkelijk te onderhouden door middel van een content management system (cms).
een goede keuze voor starters zijn bijv. webwinkels (oscommerce / magento of virtuemart)
voor een standaard zakelijke website raden wij joomla, en of wordpress aan i.v.m. met de gebruikers vriendelijkheid van deze pakketten

kopen

Zorg voor domeinnaam naamsbekendheid van uw startende bedrijf?

Zorg ervoor dat mensen uw naam onthouden, registreer meerdere domeinnamen bijvoorbeeld voor de firmanaam, maar ook voor uw diensten of producten.
hiermee, vergroot U de zoek en vind kans van uw producten of diensten op het internet. Bent u actief buiten Nederland? bijvoorbeeld in België of Duitsland? geen probleem ook een.be of.de domein kunnen wij registreren. wij kunnen meer dan 250 verschillende domein extensies voor u registreren. Op onze website vind u een kleine greep van de meest bestelde extensies.
Staat uw gewenste domeinnaam extensie hier niet tussen? aarzel dan niet een vraag het ons. Wij staan voor u klaar om u te laten zien dat het hosten van uw website ook anders kan.

Budget hostingpakket

1.99/maand
Ons goedkoopste webhostingpakket. is het budget hosting pakket, hoge kwaliteit en snelheid en uitgebreide script mogelijkheden, met hoge uptime, het hostingpakket voor een goedkope prijs! Nu 12 maanden met 20% korting!
Bestel nu

Medium hostingpakket

2.99/maand
Ons medium hostingpakket, Al jaren de beste keus volgens onze klanten., extra voordelige webhosting voor een actieprijs dankzij klanten ervaringen, ideaal voor opensource software zoals wordpress, joomla etc. Nu 12 maanden met 20% korting!
  • 20000 MB Schijfruimte
  • 10000 GB Dataverkeer per maand.
  • Directadmin Control panel
  • Slechts 29,99 per jaar
Bestel nu

Pro hostingpakket

7.99/maand
Professioneel hostingpakket, ideaal voor freelancer en MKB, voordelig uw website online met hoge uptime en goede beveiliging. Ruim voldoende mogelijkheden voor uw zakelijke email & website Nu 12 maanden met 20% korting!
  • 50000 MB Schijfruimte
  • 25000 GB Dataverkeer per maand.
  • Directadmin Control panel
  • Slechts 79,99 per jaar
Bestel nu
 

Ondersteuning nodig?