Wij bieden complete webhosting voor een goedkope prijs!

 
 

zzp’er webhosting

 

zzp’er webhosting nodig?

Zoek niet verder want bij Mangelot Hosting zit u goed, wij bieden goedkope hosting voor zowel zakelijk als particulier op een professioneel en redundant netwerk rechtstreeks uit het InterDC datacenter in Enschede. Sinds 2004 zijn wij actief op de webhosting markt met betaalbare Linux hosting in combinatie met het zzp’er control panel. Deze combinatie en onze kennis heeft ons een netwerkup-time gegeven van maar liefs 99,97% sinds de start in 2004! Al onze webhosting en domeinnaam registraties worden realtime verwerkt na betaling, dus u heeft al binnen enkele minuten de beschikking over uw hosting of domeinnaam! Kwaliteit en professionele hosting staat bij ons voorop en uiteraard garanderen wij deze kwaliteit ook voor uw zzp’er pakket.
zzp'er webhosting

Snelle zzp’er webhosting verbindingen !

Het hostingnetwerk van Mangelot Hosting is via en redundante (2x) 1 Gbit verbindingen vanuit het Enschedese datacentrum InterDC verbonden met het Amsterdams Internet knooppunt, het grootste Internet knooppunt van Nederland en een van de belangrijkste Internet knooppunten in Europa. Op het Amsterdamse Internet Knooppunt wisselen Nederlandse Internet providers informatie met elkaar uit. Door onze optimale verbinding met het Knooppunt is uw website bezoeker in heel Nederland dus verzekerd van snelle responstijden: uw website bouwt zich snel op in zijn of haar browser. Onze transit verbindingen verlopen via meerdere verschillende transit providers, waardoor netwerk performance en uptime gegarandeerd kunnen worden, en dus ook voor uw zzp’er webhosting pakket bezoekers voor het beste resultaat zorgen. Het hostingnetwerk waar wij gebruik van maken heeft in zowel Enschede en Amsterdam ook nog meerdere peer verbindingen. Hierdoor kunnen we in geval van storing gemakkelijk en automatisch omschakelen naar een verbinding die wel 100% werkt. Dit gebeurd allemaal zo snel dat u het amper zult merken. Een ander voordeel van de verschillende verbindingen is een maximale snelheid, het dataverkeer zal altijd de snelste route kiezen naar uw zzp’er website en deze snel aan uw bezoekers te tonen.

Interesse in razend snelle zzp’er webhosting, bekijk hieronder onze aantrekkelijke hostingpakketten!

 

Budget hostingpakket

1.99/maand
Ons goedkoopste webhostingpakket. is het budget hosting pakket, hoge kwaliteit en snelheid en uitgebreide script mogelijkheden, met hoge uptime, het hostingpakket voor een goedkope prijs! Nu 12 maanden met 20% korting!
Bestel nu

Medium hostingpakket

2.99/maand
Ons medium hostingpakket, Al jaren de beste keus volgens onze klanten., extra voordelige webhosting voor een actieprijs dankzij klanten ervaringen, ideaal voor opensource software zoals wordpress, joomla etc. Nu 12 maanden met 20% korting!
  • 20000 MB Schijfruimte
  • 10000 GB Dataverkeer per maand.
  • Directadmin Control panel
  • Slechts 29,99 per jaar
Bestel nu

Pro hostingpakket

7.99/maand
Professioneel hostingpakket, ideaal voor freelancer en MKB, voordelig uw website online met hoge uptime en goede beveiliging. Ruim voldoende mogelijkheden voor uw zakelijke email & website Nu 12 maanden met 20% korting!
  • 50000 MB Schijfruimte
  • 25000 GB Dataverkeer per maand.
  • Directadmin Control panel
  • Slechts 79,99 per jaar
Bestel nu
 

Ondersteuning nodig?