Wij bieden complete webhosting voor een goedkope prijs!

 
 

zzp’er webhosting

 

Professionele Webhosting voor ZZP’ers

Bent u op zoek naar betrouwbare hosting als ZZP’er? Zoek niet verder! Bij Mangelot Hosting bieden wij hoogwaardige hostingdiensten speciaal ontworpen voor ZZP’ers, tegen betaalbare prijzen. Met onze uitgebreide ervaring in de branche, kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding aan kwaliteit.

Onze ZZP’er hostingpakketten zijn ideaal voor zelfstandige ondernemers die een professionele online aanwezigheid willen opbouwen. Met een gebruiksvriendelijk controlepaneel en een betrouwbaar netwerk, kunt u snel en eenvoudig uw website online krijgen en klanten aantrekken.

Bij Mangelot Hosting streven we naar maximale klanttevredenheid. Daarom bieden we een uptime van maar liefst 99,97% sinds onze oprichting in 2004. Onze servers zijn gehuisvest in het InterDC datacenter in Enschede en verbonden met het Amsterdamse Internet Knooppunt, wat zorgt voor snelle en betrouwbare verbindingen voor uw website.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor ZZP’ers om online zichtbaar te zijn en een professionele uitstraling te hebben. Daarom bieden we uitgebreide beveiligingsmaatregelen en back-upopties voor al uw websitegegevens. Kies voor Mangelot Hosting en zet vandaag nog de volgende stap in uw online aanwezigheid als ZZP’er!

ZZP'er webhosting

ZZP’er Webhosting: Professioneel en Betrouwbaar

Onze hostingpakketten voor ZZP’ers zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zelfstandige ondernemers die een professionele online aanwezigheid willen opbouwen. Met betrouwbare hosting, uitstekende klantenondersteuning en geavanceerde functies, helpen wij ZZP’ers om succesvol te zijn op het internet.

Interesse in webhosting voor ZZP’ers? Bekijk onze pakketten en start vandaag nog!

Budget hostingpakket

2.19/maand
Ons goedkoopste webhostingpakket. is het budget hosting pakket, hoge kwaliteit en snelheid en uitgebreide script mogelijkheden, met hoge uptime, het hostingpakket voor een goedkope prijs! Nu 12 maanden met 20% korting!
Bestel nu

Medium hostingpakket

3.29/maand
Ons medium hostingpakket, Al jaren de beste keus volgens onze klanten., extra voordelige webhosting voor een actieprijs dankzij klanten ervaringen, ideaal voor opensource software zoals wordpress, joomla etc. Nu 12 maanden met 20% korting!
  • 20000 MB Schijfruimte
  • 10000 GB Dataverkeer per maand.
  • Directadmin Control panel
  • Slechts 32,99 per jaar
Bestel nu

Pro hostingpakket

8.79/maand
Professioneel hostingpakket, ideaal voor freelancer en MKB, voordelig uw website online met hoge uptime en goede beveiliging. Ruim voldoende mogelijkheden voor uw zakelijke email & website Nu 12 maanden met 20% korting!
  • 50000 MB Schijfruimte
  • 25000 GB Dataverkeer per maand.
  • Directadmin Control panel
  • Slechts 87,99 per jaar
Bestel nu
 

Ondersteuning nodig?